Oblíbená sociální síť Pinterest je nyní dostupná také v češtině

3

Sociální ''nástěnka'' Pinterest patří v USA mezi třetí nejoblíbenější sociální síť hned po Facebooku a Tumblr, v České republice se také stala postupem času velice oblíbenou. Proto bylo pouze otázkou času, kdy se objeví také česká lokalizace. Ten čas nastal právě teď, lokalizováno je jak samotné webové prostředí, tak také aplikace pro Android a iOS.

Pinterest – server, kde desítky milionů lidí na celém světě získávají inspiraci, byl přeložen do českého jazyka. Od dnešního dne mohou lidé v České republice používat lokalizovanou verzi webu Pinterest a jeho aplikací pro iOS a Android.

Pinterest

„Kouzlo Pinterestu spočívá především v plánování budoucnosti prostřednictvím ukládání vizuálů odkazujících na další informace, jako jsou cestovní plány, designové inspirace, nebo zajímavé výrobky. Česká republika nabízí velmi bohatou kulturu gastronomie, turistiky a cestování a čím dál více i designu a módy, stejně jako mnoho dalších vizuálně příjemných témat, která lidé mohou snáze objevit a prozkoumat pomocí Pinterestu,“ říká Matt Crystal, ředitel mezinárodních operací Pinterestu. „Česká verze stránek Pinterest je prvním krokem ke zlepšení prostředí pro místní pinnery.“

Webové stránky Pinterest a statistika oblíbenosti v USA

TIP: Sociální síť Pinterest: vyzkoušeli jsme aplikaci pro iOS a Android

Pinneři (uživatelé sítě vystavující objekty) mohou ukládat obsah nalezený na svých oblíbených stránkách a procházet obsah nahraný ostatními na Pinterest. Aby bylo ukládání z ostatních stránek jednodušší, mohou si pinneři přidat do vyhledávače tlačítko Pin it. Jednotlivé piny lze také sdílet na Twitteru a Facebooku. Pokud vám smysl sociální sítě Pinterest stále uniká, podívejte se na naši podrobnou recenzi zde.

V uplynulém roce byl Pinterest nově lokalizován do více než 20 jazyků a s další lokalizací bude pokračovat v roce 2014. Jak se líbí Pinterest vám?

Stáhnout Pinterest

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: pinterest.com

Diskuze ke článku
katka
Aplikace do mobilu htc
Marie Říhová
Marie Říhová
Mám zájem o návody na pletení a háčkování ovšem v češtině.
Bohuna Ticha
Bohuna Ticha
Mám zájem o vzorečky na pletení a háčkování v češtině děkuji

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze