Aktualizace Foursquare pro iOS přichází s pozměněným designem

Včera v podvečer se uživatelé iOS dočkali aktualizace aplikace Foursquare, prostřednictvím níž můžete sdílet se svými přáteli místa, kde se nacházíte. Nejde o žádnou minoritní aktualizaci, autoři výrazně pozměnili grafické uživatelské rozhraní.

Aplikace Foursquare byla aktualizována na verzi 6.0. Na displej telefonu se nyní vejde mnohem více informací, jelikož zcela zmizela spodní lišta, kterou jste se přepínali mezi aktivitou přátel, vyhledáváním (Explore) a svým profilem. Z horní lišty zmizelo dlouhé logo Foursquare, které zabíralo téměř celou jeho polovinu, nahradila ho malá ikonka se třemi čárkami. Funkčnost zůstala stejná, po jejím zmáčknutí se dostanete do menu.

Předchozí verze Foursquare
Volné místo v horní liště nyní zaplnilo jednoduché vyhledávací políčko, které nahrazuje dřívější prostřední obrazovku Explore. Jakmile budete chtít něco vyhledat, nemusíte to řešit jen prostým zadáním textu, pod vyhledávacím políčkem se rozbalí dlouhý seznam doporučených vyhledání, například nejlepší doporučená místa ve vašem okolí, místa se slevami, místa kde jste už byli, uložená místa, místa kde jsou přátelé a podobně.
Nová verze Foursquare

Třetí výraznou změnou je umístění ikonky pro Check-in. Dříve bývala v pravém rohu horní lišty, nyní je umístěna ve spodní části displeje. Není na žádném panelu, je osamocená a "plovoucí", zčásti překrývá informace na displeji.

Nová verze Foursquare

Jak se vám nová verze Foursquare líbí, je lepší než verze předchozí? Zvyknete si na nové umístění tlačítka pro Check-in?

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze