Stahujte nové tapety Sony Xperia Cosmic Flow pro Android

19

V tomto krátkém článku vám přinášíme možnost stáhnutí si již dnes povedené živé tapety na pozadí vašeho telefonu, které budou obsahovat nejnovější přístroje značky Sony v řadě Xperia.

Sony Xperia S - oficiální fotografie

Tip: přečtěte si také naše podrobné preview - Sony Xperia S: téměř dokonalý Japonec

Sony v roce 2012 přináší novou éru v chytrých mobilních telefonech. Kromě velice dobře vybavených komunikátorů z nové série nazvané Xperia NXT, jako je třeba Xperia S, je to i nově upravený software v těchto přístrojích. Jednou z těch nejzásadnějších změn jsou nové Live Wallpapers, neboli živé tapety. Sony jim dalo název Cosmic Flow, tedy kosmický proud, což zní docela trefně. V každém zakoupeném telefonu od Sony bude k dispozici celá série těchto tapet, a to celkem v šesti různých barevných provedeních - Cosmic, Ruby, Gold, Amethyst, Silk a Emerald.

Cosmic Flow tapety na Xperii mini fungují bez nejmenších problémů

Pokud se vám tapety libý ale zoufáte si, protože se domníváte, že budou k dispozici pouze na nejnovějších telefonech od Sony, tak pro vás máme dobrou zprávu. Neznámým hackerům se totiž podařilo z ROMky Sony Xperie S vydolovat soubor obsahující tyto tapety. Ke stažení ho najdete na rapidsharru ve formě APK balíčku. Proto, aby tato instalace mohla být úspěšná, musíte ve svém telefonu v nastavení v položce aplikace povolit neznámé zdroje, tedy instalaci aplikací, které nepocházejí z Android Marketu. Cosmic Flow tapety jsme vyzkoušeli na Sony Ericssonu Xperia mini, kde běžely bezchybně. Mají docela povedený design, kdy se v klidném stavu jen tak lehce vlní, ale po rychlém přechodu na další obrazovku s widgety se vlnění zrychlí. Nakonec ještě doplníme, že v brzké době se očekávají úniky další nativních aplikací z ROMek nových Xperií.

TIP: Dejte nám vědět do diskuze, jak se vám nové Cosmic Flow tapety od Sony libí a jak fungují na vašem smartphonu.

Zdroje: xperiablog.net

Diskuze ke článku
Pavel
Na SGS ll mi nejde spustit. Stale pise, ze byla neocekavane ukoncena.... skoda.
tom
Nexus S nefunguje - ,,Aplikace Cosmic Flow bohužel přestala pracovat"
Daff.cz
Jestli ono to nebude jen na telefony Sony (Ericssony), jelikoz na Arc S funguje bezchybne... ;)
Dan
SGS2 , u mě taky nic :-(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze