Stahují se nad Microsoft Edge mračna? V přípravě je údajně nový prohlížeč

7
Stahují se nad Microsoft Edge mračna? V přípravě je údajně nový prohlížeč
  • Microsoft pracuje údajně na novém prohlížeči na enginu Chromium
  • Mohlo by to tak znamenat, že se blíží konec dnešního prohlížeče Edge

Objevily se informace tvrdící, že Microsoft pracuje na novém internetovém prohlížeči pro operační systém Windows 10, který by měl současně nahradit Edge. Nový prohlížeč má být založen na platformě Chromium, která tvoří základ rovněž pro Google Chrome, vůbec nejpoužívanější internetový prohlížeč na světě.

Ve fázi vývoje má být kódové označení budoucího prohlížeče Anaheim. Celkově jde jistě o poměrně zajímavý a nečekaný krok. Edge je stále nový prohlížeč, který stál Microsoft mnoho času i peněz. Zdá se však, že americký softwarový gigant, který se nedávno na malou chvíli stal nejhodnotnější společností se sídlem v USA, hledá novou cestu jak oslovit další uživatele. Nový prohlížeč má být ve srovnání s Edgem výrazně rychlejší.

Stáhnout Microsoft Edge

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Carda
Už bylo na čase sice jsem ho nikdy nepoužíval (no používal musel jsem si stáhnout Chrome :-D) ale stačilo mi co jsem o něm všechno četl od článků až po názory uživatelů no a teď by samé možná potřeboval i Windows 10 jelikož co nová verze to samé problémy pomalu už od začátku co ho vydali.
Ruský šváb
Zajímavé. Tak dlouho se snažili dokázat, že jejich produkt je ten nejrychlejší až nakonec vezmou produkt konkurence a prohlásí o něm že rychlejší je tady ten?
JakubH
EDGE mám jak iPhone7 tak i notebooku i v tabletu. A funguje lépe než Chrome.
Grom51
Po tom, co pridali do windows Google acc log in :) tak chrome je logicky dalsi krok. Supr.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze