Samsung Galaxy Fit e jde dnes do prodeje v ČR a stojí jen 999 Kč

aktualizováno
Samsung Galaxy Fit e jde dnes do prodeje v ČR a stojí jen 999 Kč
  • Galaxy Fit e disponuje 70mAh baterií a 0,74palcovým POLED displejem
  • Hmotnost se zastavila na 15 gramech
  • K dispozici je ve žluté, černé a bílé
  • V ČR se oficiálně prodává od dnešního dne za 999 Kč

Aktualizováno 3. 5. 2019

České zastoupení značky nás právě informovalo o tom, že dnes začíná prodej Samsungu Galaxy Fit e v ČR. Náramek bude k dispozici v černé, bílé a žluté barvě za doporučenou maloobchodní cenu 999 Kč. Potvrzuje se tak, že bude alternativou k populárním a hlavně cenově dostupným náramkům od Xiaomi, Huawei či Honoru.

Samsung Galaxy Fit-e

Původní zpráva z 27. 4. 2019

Jsou tomu již dva měsíce, co Samsung představil nové vlajkové modely řady Galaxy S10. Kromě smartphonů bylo odhaleno také různorodé příslušenství, mezi které se řadí chytré hodinky Samsung Galaxy Watch Active, bezdrátová sluchátka Galaxy Buds či sportovní náramek Samsung Galaxy Fit-e. Právě ten půjde do prodeje jako poslední a na pulty obchodů se podívá až v příštím měsíci. Cílen bude spíše na méně náročné uživatele, jako alternativa k populárním cenově dostupným náramkům od Xiaomi, Huawei či Honoru.

Náramek, přestože se má dostat do prodeje až za několik týdnů, se s předstihem objevil na albánských stránkách společnosti Samsung. Díky tomu víme, že se můžeme těšit na černou, bílou a výrazně žlutou barevnou variantu. Tělo náramku o rozměrech 40,2 × 16 milimetrů doplňuje silikonový pásek s přezkou a hmotnost se zastavila na 15 gramech.

Mezi funkce Galaxy Fit-e pochopitelně patří sledování sportovních aktivit, měření srdečního tepu, počítání ušlých kroků nebo analýza kvality spánku. O dostatečně dlouhou výdrž se postará 70mAh baterie, která by měla zajistit šest až sedm dní běžného používání. Základní informace, jako upozornění na příchozí hovory či spálené kalorie, pak budou zobrazovány na 0,74 palce velkém monochromatickém POLED displeji s rozlišením 128 × 64 pixelů.

Samsung Galaxy Fit-e

Náramek bez problémů zvládne i drsnější zacházení a odolá tlaku až pěti atmosfér. Přítomná je rovněž užitečná automatická detekce sportovních aktivit. K podrobnější analýze naměřených údajů přitom poslouží aplikace Samsung Health dostupná na Android i iOS, se kterou se náramek sesynchronizuje skrze Bluetooth 5.0. Podle informací androidpit.com by měl náramek stát 35 amerických dolarů, tedy přibližně tisíc korun i s daní.

Technické parametry Samsung Galaxy Fit-e

Kompletní specifikace
Konstrukce40,2 × 16 × 10 mm, 15 g, odolnost: ano
Pásekumělý, vyměnitelný: ne, zapínání: přezka
DisplejPOLED, 0,74" (128 × 64 px), tvar: hranatý
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
Datové funkceBluetooth: 5.0, Wi-Fi: ne, mobilní sítě: ne, NFC: ne
Chipset
Paměťvnitřní paměť: ?, paměťové karty: ?
Akumulátor70 mAh, nabíjení: proprietární kolébka
Dostupnostkvěten 2019, 990 Kč
Diskuze ke článku
Petr
Vypadá dobře. Určitě koupím k Samsung telefonu spíš tohle než nějaký šmuk od Xiaomi.
petr dvorak
petr dvorak
7 dní výdrže za tisícovku. Konkurence Mi Bandu. Humoristi.
Lukáš
Kdybych neměl mi band 3 tak by jsem ho bral.
XYZ
Design vypadá trochu líp než Mi band 3, na druhou stranu, tohle jsou optimistické rendery, chtělo by to i fotky. Ovšem baterka je o třetinu menší, cena taky bude vyšší, mi band 3 prodávají ověřené obchody kolem 700 Kč.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze