Špičkový Snapdragon 888+ se objeví i v telefonech Motorola

2
Špičkový Snapdragon 888+ se objeví i v telefonech Motorola
Fotografie: Qualcomm
  • Snapdragon 888+ byl představen na letošním veletrhu MWC 2021
  • Nasazení procesoru potvrdila sama Motorola

Letošní veletrh MWC 2021 se konal minulý týden v Barceloně. Kvůli koronavirové pandemii proběhl ve značně omezené míře. Pakliže vás zajímá v jaké, odkážeme vás na naši reportáž, která vás vezme do zákulisí letošního ročníku veletrhu. Přestože příliš výrobců se v Barceloně osobně neukázalo, několika novinek jsme se dočkali. Šlo například o nový procesor Snapdragon 888+, který přináší například přetaktované hlavní jádro.

Jeho nasazení proběhne ještě letos. Objevit se má v plánovaných novinkách od Honoru a dnes došlo k potvrzení využití Snapdragonu 888+ Motorolou. „Mobilní platforma Snapdragon 888+ nás v rámci našeho portfolia podporuje v našem poslání dále poskytovat inteligentnější technologie pro všechny,“ řekl Sergio Buniac, prezident společnosti Motorola Mobility. „Nový čip 888+ nám pomáhá zprostředkovat našim zákazníkům obrovský výkon a rychlost 5G připojení,“ dodal Buniac. Podrobnější informace má výrobce odhalit až později.

Diskuze ke článku
Xwert Is
Xwert Is
Viem, že vývoj je dôležitý a firmy potrebujú zarábať ale komu je načo v telefóne výkon ktorý nevyužije ani na 50% ? Jasné papierové parametre sú top ale čo z toho...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze