Soutěž o Honor MagicBook 14 včetně designových obalů

Soutěž o Honor MagicBook 14 včetně designových obalů
Fotografie: Honor
  • Léto je v plném proudu, zpříjemnit si jej můžete soutěží o notebook Honor
  • Dnes hrajeme o MagicBook 14 spolu s designovými obaly
  • Stačí zodpovědět jednoduchou soutěžní otázku a mít štěstí při losování

Další letní soutěž je tu. Tentokrát můžete soutěžit o notebook značky Honor, konkrétně o MagicBook 14 spolu s designovými obaly od známých návrhářů.

O co hrajeme?

Honor MagicBook je ideálním společníkem na cestování, do kanceláře nebo na přednášky. Ohromí až 10hodinovou výdrží baterie, kompaktními rozměry, nízkou hmotností i vysokou rychlostí. Energii mu dodáte pomocí 65 W rychlonabíječky a za pouhých 30 minut bude váš laptop nabitý na 46 %. Dodáván je s portem USB-C, který přenáší energii v obou směrech, takže si stejným kabelem budete moci dobít i svůj smartphone nebo chytré hodinky.

Honor MagicBook 14

MagicBook je velmi lehký a v nejsilnějším bodě má 15,9 mm, i přesto je velmi odolný. Jeho kostra je vyrobena z kvalitního hliníku a doplněna je azurově modrým ohraničením, které přístroji dodává elegantní nadčasový vzhled. Laptop se chlubí ultratenkým 4,8mm rámečkem, díky kterému dosahuje poměr displeje k tělu notebooku 84 %. Širokoúhlý displej má Full HD rozlišení a snižuje odraz světla na LCD, vy si tak můžete užívat kvalitní obraz i za přímého slunečního záření. Certifikace TÜV Rheinland zase zaručuje, že displej snižuje modré světlo, a je tak méně nebezpečný pro vaše oči.

Majitelé chytrých telefonů Honor a Huawei se mohou těšit také z funkce Magic-Link 2.0, díky které propojí MagicBook se svým smartphonem, a mohou tak snadno přenášet soubory mezi zařízeními. K notebooku je možné vyhrát také speciální obaly z dílny známých designérů Jackyho Tsai a Giovvanniho Ozzoly. Co na ně říkáte? Líbí se vám více motiv květinového koně, nebo spíše decentní fíkusy?

Tento skvostný notebook nyní můžete získat v rámci naší nové soutěže, navíc včetně designových obalů.

Jak hrát a vyhrát?

Je to jednoduché, stačí správně zodpovědět soutěžní otázky. Pokud budete mít štěstí, za pár dní vylosujeme právě vás! Správnou odpověď hledejte na stránkách společnosti Honor.

Soutěž probíhá od 17. 8. 2020 18:00 hod. do 23. 8. 2020 23:59 hod. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde.

Soutěžní formulář

Pokud se vám soutěžní formulář nezobrazuje, využijte tento odkaz.

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze