Black Friday nejsou jen slevy, vyhrát můžete i špičkové smartphony od Honoru!

Velká soutěž mobilenet.cz
Black Friday nejsou jen slevy, vyhrát můžete i špičkové smartphony od Honoru!
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • V dnešní mimořádné soutěži můžete získat špičkové smartphony Honor
  • Hrát budeme o Honor Magic4 Pro, Honor 70 a Honor 8X
  • Pokud se chcete zapojit, stačí zodpovědět jednu soutěžní otázku

Čekáte na Black Friday slevy? A co, když vám řekneme, že nemusíte? Stačí se zapojit do dnešní soutěže a můžete získat jeden ze tří smartphonů Honor. A nebojte, nebudeme troškařit, všichni tři výherci se mohou těšit na smartphone, který udělá radost nejen v Black Friday šílenství, ale třeba i pod vánočním stromečkem. Hrajeme totiž o Honor Magic4 Pro, Honor 70 a Honor X8! A to je pořádná sestava, co myslíte?

Na co se výherci mohou těšit?

Na to nejlepší, jako obvykle. Začneme Honorem Magic4 Pro, který se aktuálně v Black Friday akci prodává se slevou. Smartphone za 25 tisíc korun nabídne špičkový displej, nekompromisní sestavu fotoaparátů, výkon na roky dopředu a opravdu rychlé nabíjení. Aktuálně se jedná o jeden z vůbec nejvybavenějších smartphonů, které si můžete pořídit.

Zaujme určitě i Honor 70, který se pyšní luxusním designem, perfektním výkonem a velice povedenými fotoaparáty. Určitě zaujme i Honor X8, který se pyšní 90Hz displejem, slušným výkonem a designem, jenž potěší všechny. Tentokrát se na výhru mohou těšit hned tři z vás, přičemž každý výherce získá jeden z výše uvedených smartphonů!

Jak hrát a vyhrát?

I dnes to nebude nic komplikovaného, slibujeme! Stačí odpovědět na soutěžní otázku a doplnit své kontaktní údaje. Soutěž trvá od 14. 11. 2022 20:00 hod. do 30. 11. 2022 23:59 hod. Poté soutěž ukončíme a vyhodnotíme.

Abyste nepřišli o žádnou novinku, doporučujeme sledovat náš Instagram, kde nám dáte odběr. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěží serveru mobilenet.cz, která naleznete zde.

Soutěžní formulář

Soutěžní formulář se vám nezobrazuje? Využijte tento odkaz.

Ať vám už žádná novinka neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!