Sony začíná uvolňovat Android 4.0 ICS pro první várku Xperií

28

A je to konečně tady. Toužebně očekávaný a dokonce i jednou odložený klíčový update softwaru pro starší Xperie ještě od Sony Ericssonu je právě v těchto chvílích pomalu rozesílán do světa.

TIP! Přehled: jaká zařízení obdrží Android 4.0 Ice Cream Sandwich?

Aktualizace se přesně v souladu s dřívějším oznámením výrobce týká tří nejnovějších modelů starého Sony Ericssonu, tedy Xperie arc S, Xperie neo V a Xperie Ray. Největším přínosem, který uživatelům přinese je jednoznačně přechod na nejnovější verzi operačního systému s označením Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Sony update uvolňuje postupně. Nejdříve se podle prohlášení firmy dočkají majitelé telefonů s bydlištěm v severní Evropě, a to konkrétně ve Švédsku, Finsku, Dánsku, Norsku a na Islandu. Všechny ostatní trhy budou postupně dokončeny v průběhu několika týdnů.

Pokud vlastníte jeden z těchto telefonů, tak určitě máte důvod k radosti

Znovu opakujeme, že samotný proces aktualizace můžete aplikovat pouze skrze spojení telefonu s počítačem, a to za pomoci programů PC Companion a SEUS II (Windows) a Bridge for Mac (Apple Mac OS X). Zapomenout tedy můžete na o něco pohodlnější stažení přes OTA (over-the-air) přímo z telefonu. Zbytek telefonů by měl přijít na řadu na přelomu května a června. Více informací si můžete přečíst v našem starším článku.

Provedli jste aktualizaci? Jak jste spokojeni s plynulostí a funkcemi nového softwaru? Podělte se s námi o svůj názor na toto téma v diskuzi pod článkem.

Zdroje: xperiablog.net

Diskuze ke článku
marczous33
me to aktualizaci nenabizi. Aktualizoval jsem Companion a stale nic ... Arc S
pitrys
takže je kldině možné že to příde až v půlce května až budou uvolneny i ty ostatní :D
K@rlos
Pro nedočkavce je možnost aktualizovat přes program flashtool a firmware se dá stáhnout na www.xperia.cz ve fóru i s návodem, firmware bude zřejmě pocházet ze severských zemí, kde byl uvolněn mezi prvními,ale jinak bude plně funkční i u nás včetně češtiny. Redakce doufám omluví reklamu :-)
Juraj
dúfam že to nebude trvať oficialnou cestou ďalší mesiac, lebo ma už naozaj porazí !!!!!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze