Sony uvede herní tablety S1 a S2 na evropský trh v září

Japonská společnost Sony před nějakým časem odhalila své dva nové tablety certifikované pro hry PlayStation. Sony S1 a S2 nabídnou nejen unikátní konstrukci a design, ale také skvělý výkon a zaměření na hry. Podle posledních informací dorazí tyto dva kousky na evropský trh během září.

Model Sony S1 připomíná přeložené noviny

TIP! Přečtěte si naše preview Sony S1: první PlayStation tablet

Letošní rok je skutečně rokem tabletů. Vedle předních světových výrobců mobilních telefonů jako jsou Samsung, Apple, HTC nebo RIM (BlackBerry) se do jejich výroby pustily i v tomto oboru méně zběhlé společnosti. Japonci tentokrát nechali švédy odpočívat a na trh jdou se svými vlastními produkty - Sony S1 a S2.

Model Sony S2 je konstrukčně unikátní a nabídne dva displeje

TIP! Přečtěte si naše preview Sony S2: tablet se dvěma displeji a Androidem 3.0

Předobjednávky na oba tablety budou zahájeny již v srpnu, v září by pak měly novinky přijít na evropský trh. Oba modely pohání čipset nVidia Tegra 2 a v obou nalezneme operační systém Android 3.0 Honeycomb. Svou cílovou skupinu si tak vyberou především díky designu a konstrukci. Model S1 připomíná přeložené noviny, kdežto model S2 má rozevírací konstrukci. Co je na nich ale vůbec nejlákavější je fakt, že jsou oba určeny pro hraní her s certifikací Playstation.

Zdroje: engadget.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze