Sony znovu láká na své herní tablety S1 a S2 (aktualizováno)

3

Sony uvedlo další reklamní TV spot, který má za úkol propagaci historicky prvních a hned rovnou také herních PS tabletů společnosti, nedávno představených modelů S1 a S2.

Aktualizováno

Sony Uvolnilo v pořadí již 4 epizodu pro účely propagace tabletů S1 a S2. Reklama je zaměřena na bezdrátovou synchronizaci s HD televizí. Prezentována je také funkce dálkového ovládání TV skrze tablet. Ostatně podívejte se sami.

Původní informace

Pokud patříte mezi skupinu čekatelů na velmi zajímavé a také trošku extravagantní tablety od Sony, dvojici S1 a S2, které mají na trh přijít v září, pak pro vás máme něco nazpříjemnění čekání. Výrobce totiž uvolnil více než minutu dlouhé promo video, které velmi zajímavým a neotřelým způsobem propaguje tentokráte multimédia a zábavní funkce. Mluvíme tedy například o hudebním a video přehrávači, čtečce e-knih či velké devize obou tabletů - hraní PS her.

Sony S1 a S2 - oficiální fotografie
Preview - Sony S1: první PlayStation tablet, Sony S2: tablet se dvěma displeji a Androidem 3.0

Zaujalo vás toto video? Diskutujte s námi něm v diskuzi pod článekem. Těšíme se na vaše názory. A nyní už přejeme příjemnou podívanou. Před spuštěním ještě doporučujeme, pokud to vaše zařízení zvládne, pro lepší kvalitu přepnout na Full HD (1080p) rozlišení. Pokud se chcete dozvědět více informací o obou tabletech, pak určitě nepřehlédněte dvojici našich podrobných preview - Sony S1, Sony S2.

Video

Zdroje: pocket-lint.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Ziko
Bohužel pro mě opět o ničem.Chtěl bych vidět něco o tabletu ne vláčky a domino.
pepa
a co na něm chceš vidět? Je to placaté a dotykové?
Santini
Sony rozjelo nádhernou reklamní kampaň, jen doufejme, že si to tyhle tablety zaslouží... ukáže čas :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze