Sony chystá herní tablet S1 (Aktualizováno o video)

Velký hráč na poli elektroniky, výrobce Sony zůstaval dlouhou dobu pasivní co se týče dění kolem tabletů. Nyní se rozhodl, že chce také svůj díl koláče a připravil nový tablet se špičkovou výbavou v podobě Androidu 3.0 Honeycomb a dvoujádrového procesoru Tegra 2.

Sony S1

Společnost Sony dlouhou dobu zůstávala imunní vůči poslednímu trendu v podobě tabletové mánie. Její zdrženlivost byla možná dobrým krokem, čekání se vyplatilo a nyní přichází s tabletem, který bude pracovat pod operačním systémem který je plně optimalizovaný pro práci s tablety, Androidem 3.0 Honeycomb. Dále nabídne moderní hardware v podobě dvoujádrového procesoru NVidie Tegra 2. Přední straně bude vévodit dotykový displej s úhlopřičkou 9,4" s velmi jemným rozlišením 800 x 1280 bodů. Ovšem ve světle nových událostí se objevily spekulace, že nový tablet by měl být spíše herním zařízením, s certifikací dedikované konzole Play Station. Měl by přijít s obsahem a nabídkou her, nebo jejich demo verzí.

Aktualizováno 22.2.2010 - video

Chystaný tablet Sony S1 se poodhaluje na prvním videu. Nejde však o oficiální prezentaci nového přístroje. Video poukazuje na velký 9 palcový displej, přítomnost analgových páček a integrace PSN a XMB. Velmi pravděpodobně bude také osazen čtyř jádrovým procesorem. Lákavě působí také informace o uvedení. Pokud jste již shlédli video víte, že by to mělo být v průběhu letních prázdnin. Nezbývá než jen čekat, zda se tyto informace s postupem času potvrdí.

Zdroje: engadget.com, concept-phones.com

Diskuze ke článku
Milan
Woow že by PS-TAB?:)
webon
herní tablet? a to jako s touch obrazovkou? tak podle mně pořád ještě ta nejlepší věc ve hrách je, když si nervózně můžu stlačit tlačítko, když pokazím level... no ale všichni jsem jiný
corbi
pozri si lepsie to videjko

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze