Sony Tablet P a Sony Tablet S: známe cenu a dostupnost

2

Sony nás už pěkně dlouhou dobu láká na své nové tablety. Napřed jsme se dočkali specifikací, poté fotografií a nakonec i videí. Nyní společnost doplňuje poslední díl skládanky a přichází s cenou a dostupností obou tabletů.

TIP: Přečtěte si více o tabletu Sony Tablet S.

První a více klasický tablet, Sony Tablet S, si můžete předobjednat již dnes, na trh ale dorazí oficiálně až uprostřed září letošního roku. Do prodeje příjde ve dvou Wi-Fi variacích (3G ani 4G se nedočkáme) – jeden s 16 GB a cenovkou 8900 Kč, druhý s 32 GB pamětí a cenou 10 700 Kč. Kromě skvělého Android 3.1 Honeycomb se pochlubí také vlastním uživatelským rozhraním a podporou DLNA.

TIP: Přečtěte si více o tabletu Sony Tablet P.

O něco více nekonvenční Tablet P, který na sebe vzal formu kufříku (nebo větší pudřenky?) bude v prodeji ve verzích s Wi-Fi i 4G LTE, ale o něco později. Cena byla prozatím odhalena pouze pro evropský trh a vyšplhala se na úctyhodných 15 500 Kč za základní model. Tablet P rozhodně nabízí inovativnější využití dvou vnitřních displejů, stejně tak i samotné konstrukce. Na přesné datum vydání si ale ještě budeme muset počkat.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Jakub
Tak na to že to je sony je cena moc pěkná u toho tabletu S. A vzhled je moc povedený.. a pak že to nejde udělat něco co nevypadá jak ipad :)
pudl
oba soňáky s přehledem strčí do zadnice uslintané ajpedy či ťamťungy.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze