Sony uvádí na trh speciální edici sluchátek WH-1000XM4 Silent White

Sony uvádí na trh speciální edici sluchátek WH-1000XM4 Silent White
Fotografie: Sony
  • V bílé barvě je dodáváno také příslušenství včetně pouzdra
  • Sluchátka nabízí pokročilé ANC i ambientní režim
  • WH-1000XM4 Silent White budou v prodeji od května do srpna 2021

Společnost Sony představila limitovanou edici sluchátek WH-1000XM4 Silent White, která disponuje špičkovou technologií potlačení okolního hluku oceňovaného modelu WH-1000XM4. Termín uvedení limitované edice sluchátek na trh se shoduje se 75. výročím založení Sony, které společnost oslaví v květnu 2021, a omezené množství sluchátek v tomto provedení bude v prodeji po celé Evropě v období od května do srpna 2021 (nebo do vyprodání zásob).

Sony WH-1000XM4 – videorecenze

Sluchátka WH-1000XM4 Silent White mají oproti standardní černé a stříbrné variantě další vrstvu barvy, jsou tak odolnější vůči skvrnám a zachovávají si bílou barvu. Navíc je veškeré příslušenství ve stejné bílé barvě, takže přenosné pouzdro a kabely ladí s bílou barvou sluchátek.

Pouze hudba. Nic jiného

Stejně jako černá a stříbrná sluchátka WH-1000XM4, která byla uvedena na trh v loňském roce, přinášejí také nová sluchátka WH-1000XM4 Silent White od Sony špičkové potlačení okolního hluku, které účinně omezuje zvuky vysokých a středních frekvencí. Toho je dosaženo díky procesoru HD Noise Canceling Processor QN1 s technologií Dual Noise Sensor. Pomocí algoritmu Edge-AI DSEE Extreme přesněji rekonstruuje zvuk ztracený během digitální komprese a zajišťuje věrný zážitek prostřednictvím analýzy hudby v reálném čase a vytváří komplexnější zážitek z poslechu.

Bezproblémový poslech s bezdotykovým ovládáním

Sluchátka WH-1000XM4 Silent White jsou také vybavena řadou chytrých technologií, které umožňují bezproblémový poslech bez nutnosti ovládání rukou. Například stačí začít promluvit, čímž se automaticky pozastaví hudba (funkce „Speak-to-Chat“) nebo využít adaptivní přehrávání díky snímači přiblížení a dvěma snímačům zrychlení, které detekují, zda jsou sluchátka nasazena, či nikoli. Adaptivní ovládání zvuku (Adaptive Sound Control) je další chytrá funkce, která snímá, kde jste a co děláte, poté upraví nastavení ambientního zvuku pro ideální zážitek z poslechu.

Pohodlí pro každý den

Podobně jako u ostatních barevných provedení sluchátek WH-1000XM4 kombinuje nová verze Silent White sofistikovaný styl s komfortem a lehkou konstrukcí. Měkké náušníky snižující a rovnoměrně rozkládají tlak a maximalizují kontakt ucha s náušníkem, aby sluchátka na uších stabilně seděla. Sluchátka byla navržena pro všechny, kteří jsou neustále v pohybu.

Model WH-1000XM4 nabízí také připojení Multipoint Connection, které umožňuje připojit sluchátka ke dvěma zařízením Bluetooth současně. Sluchátka jsou navíc kompatibilní s NFC, nabízejí výdrž baterie až 30 hodin a jsou optimalizována pro Google Asistenta a Amazon Alexu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze