Sony představilo dvojici sluchátek s nadprůměrnou výdrží a líbivým designem

3
Sony představilo dvojici sluchátek s nadprůměrnou výdrží a líbivým designem
Fotografie: sony.com
  • Opravdu bezdrátová sluchátka Sony WF-XB700 disponují certifikací zvýšené odolnosti IPX4
  • Mostová sluchátka Sony WH-CH710N nabídnou výdrž až 35 hodin

Sony, které se nedávno překvapivě rozhodlo založit novou dceřinou společnost Sony Electronic Corporation a vyčlenit tak telefony Xperia, televize a audio výrobky, představilo dvojici nových sluchátek.

První opravdu bezdrátová sluchátka s názvem Sony WF-XB700 přináší sportovní design a spadají do série „Extra Bass“ s výraznějšími basy. Konstrukce se chlubí certifikací zvýšené odolnosti IPX4, takže bez problémů odolá potu či dešti. Zajímavostí je také, že tato sluchátka nemají pro sportovní modely typické „ploutvičky“ či „háčky“.

Na rozdíl od špičkových WF-1000XM3 nedisponují aktivním potlačením hluku. Zároveň nenabídnou ovládání skrze dotykové plošky, namísto toho spoléhají na fyzická tlačítka. Baterie by měla vystačit na 18 hodin celkového poslechu (když bereme v potaz i baterii v pouzdru). Na jedno nabití pak samotná sluchátka slibují hrát až úctyhodných 9 hodin. WF-XB700 budou dostupná v černé a modré za 130 dolarů, tedy necelé 4 tisíce Kč i po připočtení daně.

Druhou novinkou jsou mostová sluchátka WH-CH710N, která vycházejí z WH-CH700N. Díky několika mikrofonům a umělé inteligenci nabízí vylepšenou technologii pro potlačení okolního hluku a výdrž až 35 hodin. Ve výbavě nechybí ani možnost rychlého spárování skrze NFC.

WH-CH710N
Sony WH-CH710N

Tato sluchátka mají být k dispozici v černé, bílé a modré za 200 dolarů, tedy zhruba 6 tisíc korun i s daní. Oficiální české ceny pro vás v tuto chvíli zjišťujeme.

Diskuze ke článku
G
200usd je 5037kč pri aktuálnom kurze.
Mara Studna
Mara Studna
Moc se mi líbí Ty mostová a i cena je zdá se být přijatelná.
Greg
Zbytecny sluchatka, vetsina ceka uz 2 roky, na Sony WH 1000 xm4!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze