Sony Ericsson txt pro: jak vypadá obsah balení? (unboxing video)

10

Podívejte se na první unboxing video low-endového QWERTY messengeru ze stáje švédsko-japonského Sony Ericssonu s označením txt pro.

Tip: přečtěte si také naše preview - Sony Ericsson txt pro: malý pisálek

Redaktoři serveru se-first.com dostali jako obvykle první novináři možnost otestovat nejnovější Sony Ericsson txt pro. Model určený teenegerům a nenáročným uživatelům, kteří lpí na spojení se světem pomocí SMS zpráv, Facebooku, Twitteru, zkrátka a dobře velmi často komunikují pomocí textu. K tomu jim výborně poslouží zespodu výsuvná QWERTY klávesnice. Jinak v telefonu běží uzavřený operační systém, silně inspirovaný grafickou nadstavbou UX platform, kterou Sony Ericsson vybavuje své "dospělé" Androidy, jako je třeba Xperia neo, která se u nás před pár dny začala oficiálně prodávat. Více o modelu txt pro se dozvíte v podrobném preview a v tabulce technických specifikací na konci článku.

Sony Ericsson txt pro - oficiální fotografie

Čtěte také - Nové Sony Ericssony Mix Walkman a txt pro naživo (foto a video)

Dnes se můžete podívat na unboxing video. Ti z vás, kteří se nejen v mobilním, ale i v celém světě hig-tech techniky pohybují vědí, že nás čeká rozbalení z krabice a pohled na její kompletní obsah. V případě modelu txt pro nechybí synchronizační USB kabel, baterie, nabíječka, a množství návodů a manuálů. Paměťová karta ani třeba leštící hadřík na displej se tedy nekonají, nad čímž ale vzhledem k ceně přístroje můžeme směle přivřít obě oči. Po rozbalení se ještě můžete podívat na krátkou prohlídku prostředí. Příchod telefonu na trh se očekává během tohoto čtvrtletí letošního roku za cenu kolem 3500 korun. O dostupnosti v ČR vás budeme průběžně informovat.

Video

Technické parametry Sony Ericsson txt pro

Kompletní specifikace
Konstrukce93 × 52 × 18 mm, 100 g, konstrukce: vysouvací, odolnost: ne
DisplejTFT TN, 3" (400 × 240 px)
Fotoaparát3,2 Mpx (2 048 × 1 536), , video: 240 × 320 px
Chipset
PaměťRAM: 64 MB, vnitřní paměť: 100 MB, paměťové karty: microSD
Datové funkce5G: ?, LTE: ne, Wi-Fi: 802.11b/g, Bluetooth: 2.1, NFC: ne
Operační systém
Akumulátor1 000 mAh, bezdrátové nabíjení: ?
DostupnostQ3 2011, 3 000 Kč

Zdroje: se-first.com

Diskuze ke článku
Krásný
Krásný telefon počkám si na recenzi a asi ho beru na alza.cz mají napsáno "na ceště-5ks" takže už by to nemělo dlouho trvat. Teď mám telefon s androidem a hrozně mě štve jeho výdrž baterie..
Díky
Díky tak to sem rád a bude recenze?
Petr Vejtasa
Petr Vejtasa
Doporučuji zajímavou srovnávací galerii i s modelem Xperia X10 mini pro-
http://www.se-first.com/Sony-Ericsson-txt-pro-live-pictures.html
Petr Vejtasa
Petr Vejtasa
Naposledy upraveno: 1. 8. 2011 08:12
Přesně tak, snad výrobce deklarovaný termín dodávek na náš trh dodrží. Po zpoždění Xperií arc, neo, pro apod. by to byla opravdová senzace vzhledem k tomu, že telefon byl představen v červnu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze