Sony Ericsson Live With Walkman: podívejte se na unboxing video

3

Podívejte se na unboxing video, ve kterém bude z prodejní krabice vybalován Sony Ericsson Live With Walkman, doposud papírově nejlepší hudebně zaměřený přístroj, který kdy opustil fabriky švédsko-japonského výrobce.

Tip: přečtěte si také naše podrobné preview - Sony Ericsson Live: malý dotykový Walkman s Androidem

Komunikátor s názvem Sony Ericsson Live With Walkman je zatím posledním a také historicky nejvybavenějším přírůstkem do znovuzrozené hudební série výrobce. Nabízí například 3,2 palcový displej s HVGA (320 × 480 pixelů) rozlišením, jednojádrový 1GHz procesor Scorpion, 5 megapixelový fotoaparát s autofocusem, LED přisvětlením a podporou nahrávání HD Ready (720p) videa, či v neposlední řadě například operační systém Android verze 2.3 Gingerbread. Mnozí z vás jistě vědí, že tato výbava je prakticky shodná s modelem Xperia mini. A to je dlouhodobý trend u výrobce.

Sony Ericsson Live With Walkman - oficiální fotografie
Čtěte také - Hudební Sony Ericsson Live With Walkman míří do prodeje

Všechny telefony s Androidem, které letos Sony Ericsson představil, jsou postaveny na totožné čipové sadě Qualcomm MSM8255 a podobné jsou i fotoaparáty, hodnoty paměti RAM a ROMky. Přístroje se v zásadě liší pouze designem "skořápky". Vnitřní hardware i software jsou téměř totožné, to ale neznamená, že je toto špatná taktika. Výrobce takto ušetří značné množství nákladů. Ovšem alespoň právě u modelu Live With Walkman si mohl s ROMkou pohrát trošku více ve stylu Walkman, a to jak v oblasti designu launcheru, tak i třeba ve vybavenosti a stylu hudebního přehrávače. Rovněž do očí bijící je absence kvalitnějších špuntových sluchátek. K telefonu dostanete pouze obyčejné a ne moc kvalitní pecky.

Sony Ericsson Live with Walkman jsme si krátce vyzkoušeli na veletrhu IFA 2011

Čtěte také - Vyzkoušeli jsme zbrusu nové Sony Ericssony: první dojmy a video

Tolik tedy k samotnému telefonu. Pokud se o něm chcete dozvědět více informací, pak si přečtěte naše preview nebo si prohlédněte tabulku technických specifikací přístroje umístěnou na konci tohoto článku. Nyní ale k jádru důvodu sepsání tohoto článku. Server se-first.com zveřejnil unboxing video, ve kterém jeho redaktoři rozbalují právě Sony Ericsson Live With Walkman. Ve videu je rozbalena černá i bílá barevná varianta přístroje. V krabici se nachází telefon, nabíječka, USB kabel, pecková sluchátka a 2 GB MicroSD karta, což je celkem, až na výše popsaný problém se sluchátky, obvyklý standard. Telefon se chystá do prodeje v průběhu října. Jakmile se objeví v prodeji, budeme vás jako obvykle neprodleně informovat.

Video

Technické parametry Sony Ericsson Live with Walkman

Kompletní specifikace
Konstrukce106 × 56,5 × 14,2 mm, 115 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejTFT TN, 3,2" (320 × 480 px)
Fotoaparát5 Mpx (2 592 × 1 944), LED dioda, autofocus, video: 1 280 × 720 px, 30 FPS
ChipsetQualcomm S2 MSM8255, CPU: 1×1 GHz
PaměťRAM: 512 MB, vnitřní paměť: 320 MB, paměťové karty: microSDHC
Datové funkce5G: ?, LTE: ne, Wi-Fi: 802.11b/g/n, Bluetooth: 2.1, NFC: ne
Operační systémAndroid 4.0
Akumulátor1 200 mAh, bezdrátové nabíjení: ?
Dostupnostprosinec 2011, 5 050 Kč

Zdroje: se-first.com