Sony Ericsson představil Xperii active Billabong edition

3

Sony Ericsson oznámil uzavření partnerství s australskou oděvní společností Billabong, která se zaměřuje mimo jiné na módu v oblasti surfingu, snowboardingu, skateboardingu nebo wakeboardingu. Prvním plodem spolupráce bude upravený model Xperia active.

Obě společnosti uzavřely oboustranně výhodné partnerství. Billabong bude na svých akcích propagovat telefony řady Xperia a Sony (Ericsson) pak bude na svých smartphonech přinášet obsah Billabong. Prvním konkrétním plodem spolupráce je však speciální edice odolného telefonu Xperia active, který jsme na podzim rovněž otestovali. Spolupráce se však neomezí pouze na tento specifický model, ale obsah Billabong je připravován pro celou řadu Xperia.

Kromě odlišného zadního krytu a bílé barvy telefonu se majitelé speciální edice Xperie active mohou těšit na nové spořiče obrazovky a tapety s logem a designem Billabong. Novinkou bude také speciální aplikace Billabong LIVE nebo hra s tématem surfingu - Billabong Surf Trip. Výbava telefonu zůstává stejná a nadále tak nabízí certifikaci IP67, znamenající odolnosti proti prachu, vlhku a stříkající vodě. Ve výbavě opět nechybí aplikace pro sport a aktivní trávení volného času. Jinak nabídne Xperia active operační systéme Android 2.3, 1 GHz procesor, 5 Mpx fotoaparát a 3 palcový displej. Zachováno bylo také pro tento telefon typické ucho.

TIP: přečtěte si naši recenzi Sony Ericssonu Xperia active

Vzhled standardního Sony Ericssonu Xperia active

Zdroje: sonyericsson.com