Sony Ericsson Xperia active 3x v crash testu (video)

7

Podívejte se na tři zajímavé crash testy odolného Sony Ericssonu Xperia active. Věříte, že tento výborně vybavený smartphone tyto testy přežije nebo jej alespoň jedna ze zkoušet dokáže pokořit?

Sony Ericsson Xperia active - fotografie z recenze
Tip: přečtěte si také článek - Recenze Sony Ericsson Xperia active – Odolný Android s uchem

Nejmenovaný italský kutil a nadšenec, který na Youtube vystupuje pod jménem "crimi8787" na svůj kanál umístil trojici zajímavých videí. Každé z nich obsahuje jeden test odolnosti outodorového Androidu Sony Ericsson Xperia active. V prvním díle autor zkouší odolnost ochranného sklíčka displeje za pomoci různého nářadí, například kladiva, šroubováku a nebo švýcarského nože. Druhý díl obsahuje kombinaci testu odolnosti proti vodě a mechanickým pádům. Třetí díl je pak opravdová zkouška "na tělo". Xperia active totiž bude vystavena kolům těžkého terénního automobilu. Který z těchto testů nakonec Xperii active pokoří? Xperii acitive jsme pro vás již také podrobily vlastnímu redakčnímu crash testu - Test odolnosti Sony Ericsson Xperia active (video). Pokud vás zajímá více o tomto odolném telefonu pak si určitě přečtěte naši podrobnou recenzi, kde jsme jej patřičně otestovali.

1. díl - test odolnosti displeje

2. díl - test odolnosti proti vodě a nárazům

3. díl - test odolnosti vůči "rozmáčknutí"

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
FILIPSN007
Pěkný crash test. Když to vydrží takové zacházení, tak v normáním používání bude asi problém něco telefonu udělat.
Pepa
Teda! i když v prvním případě se mi trošku zdálo, že tam je lehky škrábaneček, ale po takovém zacházení!!! Úplně semi tajil dech při představě, že tohle někdo dělá mému Minikovi Pro!!! Věděl jsem, že Xperia Active něco vydrží, ale tohle je opravdu amazing!
mira
Konečně pořádný crashtest. :) V SE si evidentně dali záležet.
xsarahdi
A to sú aj ľudia ktorý sa obávali toho sklíčka lebo nemá Gorrila Glass (aj ja) :)) Až sa mi zatajoval dych ako ho tam sekal a nič :)

Sonyericsson klobúk dole ... je vidieť, že nemusíš vždy platiť za niečo extra ak to vieš dosiahnuť aj inou cestou (lacnejšou) :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze