Sony Ericsson Nozomi a další koncepty z roku 2012

2

Tajemný elegán Sony Ericsson Nozomi se poslední dobou objevuje na internetu stále častěji, avšak zatím jsme neměli tu možnost odchytit jej v pořádné kvalitě. Konečně se ale na nás usmálo štěstí a kromě bílého krasavce máme možnost pohlédnout i na několik dalších konceptů, jež výrobce možná uvede natrh v příštím roce.

Jak tedy již bylo řečeno, Sony Ericsson Nozomi již nám není cizí a ledacos o přístroji víme. Například to, že by měl v útrobách schovávat duální procesor s taktem 1,5 GHz, 12 MPx fotoaparát, krásný 4,3 palcový displej s rozlišením 1280 x 720 či 1 GB RAM. Nyní se můžeme podívat na více detailní render přístroje, který vypadá velmi elegantně a stylově.

TIP! Přečtěte si více informací o tajemném smartphonu Sony Ericsson Nozomi.

Kromě něj nás ale poctily přítomností další dva rendery smartphonů, o kterých zatím nikdo neslyšel. Všechny obrázky pochází od neznámého zdroje ve Francii, jelikož ale jeden z nich ukazuje reálný kus hardwaru, nemáme důvod pochybovat o zbylých dvou. Ty, stejně jako Nozomi, by měly běžet na operačním systému Android Ice Cream Sandwich a designem rozhodně nehodlají ustupovat. Druhý je více podobný klasické Xperii střední třídy, zatímco třetí se již přiklání k high-endové úrovni a svým zaobleným zadním krytem a celkovým designem rozhodně láká podobně, jako např. špičkový Sony Ericsson Arc.

Všechny rendery se samozřejmě berou jako čirá spekulace (snad až na Sony Ericsson Nozomi), pokud se ale Sony rozhodne v roce 2012 tyto koncepty opravdu využít, rozmlouvat mu to nebudeme. Všechny totiž vypadají namíru přitažlivě. Povšimnout si také můžete změny loga. Na neznámých renderech se vyskytuje pouze nápis Sony. Že by se by model Nozomi měl být pomyslnou rozlučkou se značkou Sony Ericsson?

Zdroje: xperiablog.net

Diskuze ke článku
stepo
no pokud budou vypadat takhle xperie pro rok 2012. tak klobouk dolu..tady je jasne vydet,ze by si mohlo vzit treba htc priklad a nedelat porad jedno a to same..sony ericsson dela nadherne telefony.proste super!!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze