Sony Ericsson dopřeje Xperiím roku 2011 update na Android 4.0

5

Švédsko-japonský výrobce mobilních telefonů Sony Ericsson zveřejnil informace o tom, že prý chystá update pro všechny modely řady Xperia s Androidem na doposud nepředstavenou verzi tohoto OS s označením 4.0 Ice Cream Sandwich.

Tip: přečtěte si také článek - Android Ice Cream Sandwich: první screenshoty jsou na světě

Sony Ericsson, ještě nedávno býval doslova ve špatném smyslu slova pověstný svými pozdními aktualizacemi firmwarů pro své smartphony, se poslední dobou začíná napravovat výrazně směrem k lepšímu. Každou chvíli můžeme sledovat, jak výrobce vypouští různé menší updaty pro jednotlivé modely, a to jak pro ty letošní, tak pro ty z minulého roku. Nyní ale podle svého vlastního vyjádření chystá opravdu velký update operačního systému, který se bude týkat všech Xperií s Androidem, které výrobce představil v roce 2011.


Všechny letos představené modely Xperia s Androidem (chybí modely Xperia neo V a arc S které se vzhledově neliší)
Tip: přečtěte si také nejnovější recenzi Xperie - Recenze Sony Ericsson Xperia mini pro: recenze výkonného trpaslíka

Aktualizace je připravována na doposud široké veřejnosti nepředstavenou verzi operačního systému s pravděpodobným označením Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Google by ji měl představit během října a spojit do by měla to nejlepší ze dvou větví platformy určených pro tablety a mobilní telefony. Aktualizaci pro Sony Ericssony s Androidem roku 2011 lze podle zahraničních zdrojů očekávat na začátku příštího roku. Přinést by měla třeba nově zpracované menu aplikací a spousta dalších, zatím neznámých novinek, na které si musíme počkat až do oficiálního představení. Zatím se můžete podívat na první uniklé screenshoty. Více informací o updatu přineseme hned jak se objeví, proto dále pozorně sledujte zpravodajství mobilenet.cz.

Zdroje: gsmarena.com, blog.se-nse.net

Diskuze ke článku
Pepa
Tak si myslim-ze i ti nejvetsi hnidopisi-co kritizovali Sony Ericsson za to ci ono-musi uznat-ze se nyni opravdu snazi a cini. Sice nemaji zatim 2 jadra-jinak jsou to ale i tak perfektne vybavene stroje. Po pocatecnich problemech s dostupnosti ted opravdu jedou. Tak jeste aby se to pak nejak zbytecne neodkladalo a zase je nekdo moc nepredbehl. Pak myslim-ze takovy prislib aktualizaci musi dalsi nove zakazniky nalakat;-). To nemluve o cenach-ktere jsou naprosto odpovidajici a a velmi slusne:-)
xsarahdi
Presne tak....DUFAM,ZE DNES VEĽA ODPORCOM SPADLA SANKA pri čítanítejto správy....;)
Ono SE síce nemá 2jadro ale asi to majú lepšie spočítané ako ostatní...2.2 ani 2.3 NEVIE s 2jadrom pracovať tak načo ho nasilu tlačiť...načo je majiteľom LG 2X 2jadro keď tam majú 2.2 a ten ten tel. je povestný zamŕzaním a reštartmi?iba si LG spravilo hanbu ... ale sú PRVÝto je podstatné(čím viac adidas)

SE príde s 2jadrom ktorý bude mať od základu 4.0, ktorý bude vedieť pracovať s tými 2 jadrami a bude komplet optimalizovaný ....to bude pre väčšinu zákazníkov podstatné v budúcnosti
®obin
a nejlepší je že to bude na všechny androidové Xperie takže se hnidopiši musí hooooooooodně snažit aby něco našli protože se SE nevykašlal na staré modely :P
HUdasp
OuOu. Zde to bylo značně zjednodušeno.
1. zpráva byla pooficiální a včera večer ji Sony Ericsson dementoval
2. zpráva se týkala pouze modelů Arc a Arc S - zbytek "maybe"

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze