Android Ice Cream Sandwich: první screenshoty jsou na světě

2

Teprve před několika dny jsme vás informovali o plánech společnosti Google ohledně nejnovější verze operačního systému Android, která by měla dorazit na trh v říjnu. Nyní unikají první obrázky verze Ice Cream Sandwich. Je ale o co stát?

První obrázky nové verze systému se začínají objevovat na internetu a také server RootzWiki odhaluje další dva záběry nového systému běžícího na přístroji Nexus S.

Většinou jde o záběry plochy, menu, případně některých aplikací. Jsou vidět menší změny uživatelského prostředí, nově zcela modré téma menu a trochu pozměněné lišty. Nic to ale nemění na tom, že je nová verze velmi podobná těch předchozím.

TIP: Přečtěte si naše dřívější zpravodajství o nové verzi Androidu.

Naštěstí změny jsou a není jich málo. Ice Cream Sandwich se pochlubí zbrusu novým menu aplikací, kamera bude mít integrovaný panoramatický mód a aplikace Gmail se dočká kompletní rekonstrukce, aby ladila s novým tématem systému. O menších změnách a vylepšeních prostředí nemluvě. Jako první dostane systém do vínku nový Nexus Prime a samozřejmě Nexus S, ale co je důležitější, mnoho starších přístrojů budou moci novou verzi spustit také.

V současné době nezbývá než čekat na první oficiální informace a obrázky, který by se měly objevit co nevidět. Přeci jen je systém již za dveřmi a musí se nám pořádně ukázat.

Zdroje: androidpolice.com, rootzwiki.com

Diskuze ke článku
Olaf
tvl :) a ty blbý názvy vymýšlí kdo ? : )))))
tybo
Asi nejdůležitější je jen jedna věc. Bude Ice Cream Sandwich s plnou podporou dual-core procesorů, jak se říká?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze