Sluchátka Honor Earbuds 2 Lite vás ohromí skutečně dlouhou výdrží

Sluchátka Honor Earbuds 2 Lite vás ohromí skutečně dlouhou výdrží
Fotografie: Honor
  • Maximální výdrž šplhá až k 32 hodinám
  • Nechybí podpora ANC

Honor uvádí zbrusu nová bezdrátová sluchátka Honor Earbuds 2 Lite True Wireless (TWS), která se pyšní především ANC a také nebývale nadprůměrnou výdrží na nabití. Ve sluchátkách se nachází baterie s kapacitou 55 mAh, která umožňují poslech hudby po dobu až 10 hodin. Nesmíme však zapomenout, že ke sluchátkách náleží také dobíjecí pouzdro, s jehož pomocí lze výdrž protáhnout až na 32 hodin v případě poslechu hudby a 20 hodin při telefonování. Podporováno je též rychlé nabíjení. Dle Honoru se na 40 % dostanete za pár minut, což zajistí až 4hodinovou výdrž při přehrávání hudby.

Honor Earbuds 2 Lite

Honor Earbdus 2 Lite s funkcí aktivního potlačení hluku dokáží ztlumit nežádoucí hluk z okolí. Design sluchátek je navíc navržen tak, že sedí velmi těsně a zajistí pasivní izolaci hluku. Sluchátka jsou vybavena dvěma mikro silikonovými mikrofony s elektro-mechanickým systémem (MEMS), což dále vylepšuje odhlučnění, například při běhu. Honor Earbuds 2 Lite kombinují tradiční technologii potlačení hluku a hloubkovou neutrální síť (DNN).

Výrobce dále uvádí, že nový model sluchátek je určen i pro náročnější hráče. Earbuds 2 Lite automaticky využívají režim menší prodlevy připojení při hraní her. Honor Earbuds 2 Lite disponují Bluetooth 5.2 a díky optimalizaci nebo přepínání mezi různými druhy signálu, dokáží zajistit plynulé připojení. Nová sluchátka budou nabízena v černé a bílé variantě, přičemž cena a dostupnost bude oznámena později.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze