Podívejte se, jak to sluší Honor Watch GS 3 a Earbuds 3 Pro s teploměrem naživo

První dojmy včetně fotogalerie
Podívejte se, jak to sluší Honor Watch GS 3 a Earbuds 3 Pro s teploměrem naživo
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Chytré hodinky sází na kvalitní dílenské zpracování i povedený design
  • Sluchátka jsou pěkně kompaktní, včetně pouzdra

Honor v rámci letošního veletrhu MWC 2022 představil kromě vlajkové série telefonů Magic4 také chytré hodinky Honor Watch GS 3 a vůbec první sluchátka s teploměrem – Earbuds 3 Pro. Oba produkty jsme si přitom mohli pořádně prohlédnout a osahat až na nedávné události v České republice. Jaké jsou naše první dojmy?

Honor Watch GS 3

Nejnovější hodinky z dílny Honoru jsme si mohli prohlédnout hned v několika barevných provedeních. Ppotěší sportovce i uživatele, kteří si chtějí vzít chytré hodinky do společnosti. V každém případě působí hodinky v ruce (a na ruce) opravdu pěkně – samozřejmostí je nízká hmotnost i kvalitní dílenské zpracování. Zejména varianta se stříbrným pouzdrem pak působí s vhodně zvoleným ciferníkem velmi elegantně a vcelku zdatně maskuje, že se nejedná o klasické hodinky s analogovým ciferníkem.

Hodinky budou nabízeny v několika barevných variantách, na fotografiích si můžete prohlédnout společenské Honor Watch GS 3 se stříbrným pouzdrem a modrým koženým řemínkem, ale také černou variantu se silikonovým páskem.

Samozřejmostí je rovněž skvěle čitelný 1,43" AMOLED displej, který se chlubí maximálním jasem až 1 000 nitů, nečiní mu tak problém ani ostré světlo. Z dalších specifikací stojí za zmínku vylepšený senzor PPG pro nepřetržité měření srdečního tepu, podpora více než 100 sportovních aktivit nebo zvýšená voděodolnost do 5 ATM. Samozřejmostí je rovněž podpora Bluetooth 5.0 či mikrofon i hlasitý reproduktor.

Ani v tento moment bohužel neznáme dostupnost či oficiální českou cenu. Z veletrhu MWC však víme, že si má výrobce účtovat v přepočtu zhruba 5,5 tisíc korun (229 eur) za sportovnější variantu Midnight Black a 249 eur (přes 6 tisíc korun) v případě verzí Ocean Blue a Classic Gold s koženými pásky.

Honor Earbuds 3 Pro

Druhým zástupcem kategorie wearables byla sluchátka Honor Earbuds 3 Pro se zabudovaným „teploměrem“, pomocí něhož lze monitorovat tělesnou teplotu. Sluchátka jsme si z hygienických důvodů nemohli vyzkoušet, mají však vcelku krátkou „nožičku“ a díky silikonovému konci by měla dobře utěsnit zvukovod. Velikostně se jedná o kompaktní sluchátka s relativně malým pouzdrem, která svým vzhledem nijak výrazně nevybočují od konkurence. Ani u Honor Earbuds 3 Pro české zastoupení Honoru neprozradilo dostupnost či cenu, za kterou se budou prodávat. Na veletrhu MWC byla oznámena cena 199 eur, dá se tedy očekávat, že budou sluchátka stát přibližně 5 000 Kč.

Honor Watch GS3

Rozměry45,9 × 45,9 × 10,5 mm, 44 g
DisplejAMOLED, 1,43" (466 × 466 px)
Fotoaparát
Procesor
Paměťúložiště: 4 GB
Akumulátor451 mAh
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze