Honor Earbuds 3 Pro jsou neobyčejná sluchátka s teploměrem

První dojmy včetně videa
Honor Earbuds 3 Pro jsou neobyčejná sluchátka s teploměrem
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Podporují rychlé nabíjení a nechybí jim ani zvýšená odolnost
  • Zaujme i adaptivní ANC či nízká hmotnost

V rámci veletrhu MWC v Barceloně Honor představil nejen sérii Magic4, ale také neméně zajímavá bezdrátová sluchátka Earbuds 3 Pro. Novinka sází na kompaktní rozměry i relativně nízkou hmotnost 5,1 gramů na sluchátko a 42,6 gramů v případě ochranného/nabíjecího pouzdra. O kvalitní zážitek z poslechu se postará 11mm měnič doplněný o tweeter pro lepší vykreslení vysokých frekvencí. Specialitou má být pak propracované adaptivní aktivní potlačení hluku, jež upraví intenzitu ANC na základě prostředí, ve kterém se uživatel nachází.

Honor Earbuds 3 Pro změří vaši teplotu

Nejzajímavější vlastností nových Earbuds 3 Pro je však schopnost měřit tělesnou teplotu uživatele během nošení, a monitorovat tak částečně i zdravotní stav. V propojení s chytrými hodinkami a chytrým telefonem s kompatibilní aplikací tak mohou mít uživatelé ještě lepší přehled o svém zdraví.

Z dalších funkcí je zajímavá schopnost rychlého doplnění energie z 0 na 65 % během 10 minut, podpora drátového i bezdrátového nabíjení či zvýšená odolnost certifikace IP54 v případě sluchátek a IP52 u pouzdra. Kapacita baterie činí 42 mAh u sluchátek, 410 mAh pak u pouzdra.

Novinku si výrobce cení na 199 eur, tedy přibližně 5 tisíc korun, dostupnost však na našem trhu prozatím nespecifikoval.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze