Sluchátka dotřetice. O2 Pods 2024 jsou pecky ve velké akci

Sluchátka dotřetice. O2 Pods 2024 jsou pecky ve velké akci
Fotografie: O2
  • Na výběr je bílá a černá barevná varianta
  • Výdrž se pohybuje kolem 21 hodin
  • Akční cena je stanovena na 299 Kč

Operátor O2 si oblíbil bezdrátová sluchátka a v posledních letech nás zásobuje modely s vlastním logem. Nejnověji se v jeho nabídce objevují sluchátka zvaná O2 Pods 2024. Na rozdíl od slušně vybavených Pods+ nejde o špunty, ale o pecková sluchátka. Jejich konstrukce bude vyhovovat uživatelům, kteří si neradi strkají špunty přímo do uší.

O2 Pods 2024

Vybírat můžete z bílé a černé varianty. Na peckách se nachází dotykové plošky pro snadné ovládání, párování pak probíhá skrze Bluetooth 5.4. Podporován je také SBC kodek. Výdrž samotných sluchátek se pohybuje kolem 4 hodin, společně s pouzdrem se vyšplhá na 21 hodin. Opětovné nabíjení probíhá skrze USB-C konektor, potřebný kabel se nachází v prodejním balení.

„Naše sluchátka jsou mezi zákazníky už dlouhodobě oblíbená. Rozhodli jsme se tak rozšířit nabídku o novou variantu, která kombinuje pohodlí, výborný zvuk a hlavně příznivou cenu. Jedná se tak o další krok v našem úsilí přinášet našim zákazníkům dostupné technologie, které jim usnadňují každodenní život,“ komentuje Tomáš Řezníček.

O2 Pods 2024

Sluchátka O2 Pods 2024 se nabízejí za standardní cenu 699 Kč, avšak zákazníci O2 dosáhnou na výraznou slevu, po které cena klesne na 299 Kč. V dané cenové hladině už se jedná o vcelku zajímavou koupi.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze