Sledujte s námi Google I/O: aktuální zpravodajství přímo ze San Francisca

Sledujte s námi Google I/O: aktuální zpravodajství přímo ze San Francisca
  • Redakce mobilenet.cz se letos bude účastnit vývojářské konference Google I/O v San Franciscu
  • Můžeme se těšit na další podrobnosti týkající se budoucího Androidu P
  • Zajímavé novinky mají být prezentovány kolem aplikace Fotky Google

Květnové dny bývají v posledních letech zpravidla termínem konání každoroční vývojářské konference Google I/O. Výjimkou není ani letošní ročník, který startuje 8. května a trvá do 11. května. Vůbec poprvé se této akce bude účastnit i redakce mobilenet.cz. Pro vás to znamená zpravodajství přímo z místa dění.

Jistě vás proto již nyní zajímá, nač se můžete těšit. Očekávané novinky jsme pro vás shrnuli v našem obsáhlém článku. Ve stručnosti ale připomeneme, že Google I/O se týká převážně softwarových záležitostí, a tak se zřejmě nedočkáme žádného nového telefonu či jiného zařízení. I tak by však o novinky neměla být nouze, a to především první den, kdy proběhne hlavní konference.

Velkou pozornost budeme tradičně věnovat našim sociálním sítím, skrze které vám budeme zprostředkovávat informace v reálném čase přímo z místa dění a nebudou chybět ani zákulisní detaily! Proto nás nezapomeňte sledovat na našich sítích:

Nejrůznější každodenní střípky a zajímavosti z akce Google I/O můžete sledovat také na našem redakčním blogu na Twitter – @mobilenetczBlog. Určitě neváhejte ani vteřinu a sledujte nás!

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze