Sledujte představení nových Pixelů 8 od Googlu on-line

Sledujte představení nových Pixelů 8 od Googlu on-line
Fotografie: Google
  • Tisková konference odstartuje v 16:00 SELČ
  • Kromě Pixelů 8 se dočkáme i nových hodinek Pixel Watch 2
  • Google by se měl věnovat i Androidu 14

Velký den nadešel pro Google právě dnes. Na 4. říjen 2022 totiž bylo již před mnoha týdny stanoveno oficiální datum premiéry Pixelů 8. Google navíc neponechal nic náhodě a chystané modely Pixel 8 a Pixel 8 Pro postupně odhaloval. O jejich podobě tak víme vlastně vše. Bohužel se ukázalo, že mezigeneračně nedojde po designové stránce k zásadním změnám, což je ale tak trochu pochopitelné. Rozpoznávacím znamením bude nadále horizontálně orientovaný modul s fotoaparáty, který by měl být nově provázán s rámečkem telefonu, a tělo z hliníku. Výbava má stát na novém procesoru Google Tensor G3 a nasazen bude samozřejmě nejnovější Android 14. Telefony budou také odolné, nabídnou AMOLED displeje a bezdrátové nabíjení. Vylepšení se však mají projevit v oblasti fotoaparátů.

Google Pixel 8, Pixel 8 Pro a Pixel Watch 2 Pro
Google Pixel 8, Pixel 8 Pro a Pixel Watch 2 Pro – trojlístek novinek, které se představí

Dnes však nezůstane pouze u dvojice nových telefonů. Google totiž představí i další generaci chytrých hodinek Pixel Watch 2, na které rovněž společnost lákala a odhalila jejich vzhled. Mezigeneračně však minimálně po vzhledové stránce ke změnám nedojde, očekáváme tak opět minimalistický design.

Celou tiskovou konferenci s představením novinek Googlu můžete sledovat on-line prostřednictvím streamu, který již nyní naleznete v tomto článku. Vše vypukne v 16:00 hodin SELČ.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze