Skype představil verzi 7.2 pro Mac OS X

1

Měsíc po vydání aktualizace Skype 5.7 pro iPhone se mohou radovat i uživatelé Mac. Nejnovější verze Skype 7.2 byla opět vytvořena na základě zpětné vazby uživatelů. Ti se mohou těšit na nový design klientských účtů nebo větší barevný kontrast pro lepší čitelnost.

Nepřehlédnete:

Skype vydal novou verzi programu pro platformu OS X, nová verze nese pořadové číslo 7.2. Aktualizace samotná zabere v paměti zhruba 35 MB a 2 minuty vašeho času. Novinky nejsou nijak převratné, jsou však téměř ze 100 % založeny na zpětné vazbě od uživatelů, aktualizace tak povětšinou opravuje chyby a neduhy předchozí verze.

Skype 7.2

Novinky ve verzi Skype 7.2

  • upravený barevný kontrast v chatu pro lepší čitelnost
  • oprava chyby, která způsobovala pád aplikace při snaze změnit si profilový obrázek
  • oprava selhávání aplikace při welcome tour, při přehrávání testovacích zvuků nebo přechodu na další stránku
  • oprava selhávání aplikace při spuštění Skype s nainstalovaným Ecamm Call Recorderem 2.5.11
  • oprava nefunkčního tlačítka pro posílání textové zprávy a volání na profilové stránce kontaktů

Aktualizaci jsme samozřejmě nainstalovali a opravu chyb tak můžeme potvrdit. Především pád aplikace při snaze změnit si profilový obrázek byl velice nepříjemný, stejně tak potěšila úprava barevného kontrastu v chatu, nově je text opravdu mnohem lépe čitelný. Aktualizace je samozřejmě dostupná pro všechny majitele počítačů s operačním systémem Mac OS X zdarma, v liště Skype pouze stačí odkliknout možnost „Check for Updates“.

Zdroje: skype.cz

Diskuze ke článku
Petr
A pořád je ten hnus přes půlku plochy. Proč to nejde minimalizovat stejně jako verze ve Windows? Jako by ty verze dělal úplně jiný tým.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze