Končí podpora starých verzí Skype pro Windows a Mac

21

Pokud jste nikdy neaktualizovali na svém počítači s Windows či Mac aplikaci Skype, tak můžete mít trochu problém. Microsoft totiž ukončuje podporu starých verzí tohoto populárního komunikátoru, čímž chce uživatele donutit k upgradu na novější verzi.

Skype je velmi populární komunikátor vlastněný Microsoftem. Má již za sebou dlouhý vývoj a není se čemu divit, že chtějí v Redmondu ukončit podporu starých verzí, konkrétně se jedná o Skype pro Windows 6.13 a starší a Skype pro Mac 6.14 a starší. Aplikace zkrátka přestanou pracovat.

Microsoft se snaží donutit své uživatele k tomu, aby přešli na novější verze komunikátoru, které podporují meziplatformní synchronizaci, skupinové hovory zdarma atp. Největší změnou v nových verzích je však jiný způsob přihlašování. Nyní je možné se krom přihlášení pomocí klasického uživatelského jména přihlásit i přes Microsoft ID, které je provázáno s Office 365, OneDrive, ale i dalšími službami Microsoftu.

Zdroje: thenextweb.com

Diskuze ke článku
Pepik
Skype je free takže takové rozhodnutí schvaluji. Určitě musí být omezující stále vše dolaďovat pro různé verze.
Petr
Super, takže ukončení podpory v podání MS znamená, že stará verze přestane fungovat. Používám staré verze záměrně - jsou minimalistické a nezabírají půlku plochy.
Pavel
Já jsem se zase setkal s tím,že ve WP 8.1 se nejde přihlásit přes svůj účet,ale přes ten jejich mrkvosoftí.Čímž jednak příjdete o všechny kontakty a musíte si je vyhledat všechny znova a také samozřejmě příjdete o váš kredit,pokud jste ho tedy měli.Tak jako tak obojí je průser a nepřijde mi to moc férový.Kdyby aspoň nabídli propojení se starým účtem,tak by se to dalo.Ale takhle?!
Mr.Hankey
V pořádku, já tě jen o něco požádal, to, že nedokážeš pochopit rozdíl v jazycích je smutné. Potom se chováš jako šovinista ty, když si myslíš, že si můžeš kamkoliv nakráčet a všichni se z tebe mají asi po****, nejhorší je, že jsme si na vaše chování už asi zvykly. Doma máte "nic" tak lezete k nám. To nemyslím nijak zle, to je fakt.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze