Skype končí s podporou Windows Phone 8 a starších verzí Androidu

16

Microsoft zklamal tisíce uživatelů, kteří stále používají Windows Phone 8 či starší verze Androidu. Aplikace bude nadále fungovat, ale uživatelé se musí smířit s koncem dalších aktualizací a vylepšení.

Skype

S příchodem Windows 10 Mobile, který se dostal na většinu telefonů s Windows Phone 8, se dal očekávat konec podpory některých aplikací pro tento systém. Nyní Microsoft potvrdil, že ukončuje podporu aplikace Skype pro Windows Phone 8 a zároveň pro starší verze Androidu, než je sestavení 4.03.

TIP: Univerzální aplikace Skype míří do telefonů, zatím pro insidery

Neznamená to ovšem, že by uživatelé nemohli nadále aplikaci využívat, avšak již nemohou počítat s dalšími aktualizacemi, vylepšeními a novými verzemi. Ředitel Skypu Gurdeep Pall připouští, že Skype prošel některými zásadními problémy ohledně nesprávné synchronizace. Tento problém mohl zapříčinit přechod z P2P serverů a ukončení podpory starších systémů by mohlo situaci napomoci.

Stáhnout Skype

Google Play (zdarma) App Store

Zdroje: engadget.com, theverge.com, blogs.skype.com

Diskuze ke článku
jklejna58
vždyť je dobře, toto trvalo
ANO
I WP8.1???
David Novotný
David Novotný
Tu verzi Androidu máte blbě. (4.03)
Heretic
Konečně. Nainstaloval jsem si na WP telefonu Skype v preview verzi a vážně super. Už z toho není ten nepřehledný a pomalý moloch jako dřív. Jednoduché prostředí, startuje bleskem a přidali možnost instalovat boty :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze