Samsungy Galaxy S20 budou umět 120 Hz při Quad HD rozlišení

18
Samsungy Galaxy S20 budou umět 120 Hz při Quad HD rozlišení
Fotografie: Samsung
  • Vše má vyřešit budoucí softwarová aktualizace
  • Přinese také dynamický režim, který bude přepínat mezi 60 a 120 Hz

Samsung v minulém týdnu představil vlajkovou řadu: jmenovitě Galaxy S20, Galaxy S20+ a Galaxy S20 Ultra. Jedním z hlavních lákadel novinek jsou 120Hz displeje. Bohužel aktuálně platí, že chce-li si uživatel vychutnat 120Hz displej, musí se smířit s nižším nastavením rozlišení, konkrétně Full HD. Server sammobile.com však přinesl informaci, že toto nelichotivé omezení Samsung brzy odstraní formou softwarové aktualizace.

Samsung Galaxy S20

Naznačuje to uniklý screenshot od mspoweruser.com, který také zmiňuje nový dynamický režim, jenž bude automaticky přepínat mezi 60 a 120 Hz. Bude záležet na aktuální teplotě baterie, pokud dosáhne hranice 42 °C, vypne se 120Hz režim. Totéž se stane, klesne-li kapacita baterie pod 5 %. Telefon bude také 120Hz režim vypínat v aplikacích, kde je jeho přínos téměř nulový. Například při použití Google Map, potažmo navigace. Vše má být promyšleno s ohledem na co nejvyváženější využití baterie. Prozatím není známo, kdy by aktualizace měla dorazit.

Diskuze ke článku
Carda
Čau lidi. Nudle ani vyšší hz nezastaví až jsem si z toho právě jsem si prdnul.
Khan
Zajmave. Asi cekaji az vylezou vsechny velke recenze a pak uzivateli povoli plnou palbu i plnou zatez baterky. Tak aby to v recenzich nebyl pruser.
Vat
Ted fake Carda je jeste vetsi kripl nez ten origo.:D Beztak to je i ten vetnamec co tady pise. Bez se lecit hnupe!
RRR
Samsung se asi lekl konkurence, ktera ma predstavit 120hz. pri Quadhd rozliseni. :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze