Samsung v pondělí oznámí, co stálo za problémy s Galaxy Note 7

8

Kauza v souvislosti s problémovým Samsungem Galaxy Note 7 konečně spěje ke svému konci, již v pondělí se dozvíme, co stálo za problémy s baterií. Potvrdilo to přímo zastoupení společnosti, právě na dnešní radě se budou informace pro veřejnost kompletovat. Na vině zřejmě byla samotná stavba baterie.

Samsung Galaxy Note 7 byl špičkový smartphone, který nás velmi zaujal. Výkon zařízení byl opravdu úctyhodný, stejně tak inovativní prvky, kupříkladu skener oční duhovky. Všechny tyto benefity však přebily zprávy o hořících bateriích, kvůli kterým Samsung požádal zákazníky o navrácení modelu zpět k prodejci. Proběhla rovněž i výměnná akce za kusy bezchybné. Jak se však postupem času ukázalo, i ty byly problémové a v některých případech se baterie opět vznítila. Vzhledem k těmto problémům se Samsung rozhodl pozastavit prodej i výrobu, následně se výroba zastavila definitivně.

TIP: Recenze Samsung Galaxy Note 7 – Velkolepý návrat

Samsung Galaxy Note 7

Nyní se konečně blíží čas konce spekulacím, zástupci společnosti Samsung v pondělí 23. ledna v 02:00 SEČ odhalí, co stálo za problémy. Samsung chystá dokonce i živý přenos, který lze sledovat v angličtině přímo na stránkách společnosti.

Zdroje: droid-life.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Absolut Nowak
Tak určitě, za problémy Galaxy Note 7 stál Samsung, že jo, to dá rozum.
Nerobull
Mám takový pocit,že to bylo rozbitý :-D
mental.disease
Skúmal to od začiatku nielen Samsung, kde je chyba. Popísalo sa toho veľa. Zjednodušene povedané, môže za to malý priestor okolo batérie.
Jarin
Abych rekl pravdu, tak uz me to vubec nezajima- klobouk dolu pred samsungem. Stahnout temer vsechny N7 firma ustala. Je uplne jedno kde byla chyba- urcite se opakovat nebude. Jen mluvilo se o tom, ze ten kdo Note vrati, ziska slevu 50% na S8- to plati ????

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze