Vlastnili Note 7, nyní dostanou 9 tisíc na nákup Notu8. Bez háčků to však není

21
Vlastnili Note 7, nyní dostanou 9 tisíc na nákup Notu8. Bez háčků to však není
  • Samsung v USA nabízí zajímavou akci pro bývalé majitele telefonu Galaxy Note 7
  • Poskytne jim slevu v přepočtu ve výši více než 9 tisíc korun
  • Vyplatí se však číst obchodní podmínky – pro získání slevy musí zájemci odevzdat svůj stávající smartphone

Kauzu ohledně ukončení života modelu Galaxy Note 7 z důvodu vadných baterií jsme na mobilenet.cz připomínali v různých souvislostech nesčetněkrát. I když celá aféra neměla v konečném důsledku tak velký dopad na renomé firmy, jak se mohlo zpočátku očekávat, a repasovaný Note se dokonce vyprodával v edici Note FE (Fan Edition) velmi dobře, Samsung má stále chuť se svým zákazníkům nějak omluvit a přimět je k přestupu na novou generaci Note8 ,kterou jsme již vyzkoušeli.

Promo akce jsou různé, nejenom nás však nejvíce zaujala akce v USA, kdy původní majitelé Notu 7, kteří jej už vrátili, dostanou kupón v hodnotě 425 dolarů na nákup Notu8. V našich podmínkách se bavíme o zhruba 9 až 9,5 tisících korun (více než 1/3 hodnoty samotného telefonu). Ačkoli vypadá akce skutečně lákavě, vyplatí se přečíst si podmínky – jako zákazník totiž musíte pro slevu něco udělat, respektive dodat.

Nám Note 7 v kapse hořet nezačal, zážitky s ním spojené jsou veskrze pozitivní

První podmínkou je dokázání toho, že jste původní Note 7 opravdu vrátili (což lze poměrně snadno), poté musíte odevzdat svůj stávající telefon. Pokud zákazníci chtějí maximální slevu, musí odevzdat jeden z následujících smartphonů: Samsung Galaxy Note 5, Galaxy S5, Galaxy S6, Galaxy S6 edge, Galaxy S6 edge+, Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy S7 Active, Apple iPhone SE, iPhone 5 a vyšší, LG V20, LG G4 a vyšší, Google Pixel a Pixel XL.

Telefony navíc musí být ve stavu způsobilém, v překladu musí fungovat, nesmí mít velké poškození (žádné praskliny ani výrazné vrypy) a měly by být kompletní. Samozřejmostí je dodat telefon v továrním nastavení bez zámku aktivace, případně s vypnutou funkcí Find My iPhone. Stále se ale bavíme o částce s kouzelným slůvkem „až“, sleva tedy může být i nižší. Pokud navíc vrátíte jiný telefon, případně telefon v nezpůsobilém stavu, ocení ho Samsung na 25 dolarů.

Galaxy Note8

O vyjádření jsme požádali i přímo zástupce společnosti Samsung. „Jedná se o lokální marketingovou akci. S bývalými majiteli Galaxy Note 7 jsme se již v ČR a SR vypořádali, včetně poskytnutí zvýhodněné nabídky na jiný telefon a dalších bonusů (dárků) v době, kdy se stahovali tyto telefony z trhu. Jinak platí, že všichni zákazníci mohou v případě předobjednávky na Galaxy Note8 získat navíc zdarma stanici DeX. V ČR také běží obdobná akce na Galaxy S8 a S8+ s názvem vyměňte starý za nový, kdy zákazníci získají bonus 3 000 Kč za starý mobil“, vysvětluje David Sahula, PR manažer Samsung Electronics Czech and Slovak.

Samsung Galaxy Note8 – první dojmy

Technické parametry Samsung Galaxy Note8

Kompletní specifikace
Konstrukce162,5 × 74,8 × 8,6 mm, 195 g, konstrukce: klasická, odolnost: IP68
DisplejSuper AMOLED, 6,3" (2 960 × 1 440 px)
Fotoaparát12 Mpx (4 032 × 3 024), LED dioda, autofocus, video: 3 840 × 2 160 px, 30 FPS
ChipsetExynos 9 Series (8895), CPU: 4×2,3 GHz + 4×1,7 GHz, GPU: ARM Mali-G71 MP20
PaměťRAM: 6 GB, vnitřní paměť: 64 GB, paměťové karty: microSD
Datové funkce5G: ?, LTE: 1 000 / 150 Mb/s, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth: 5.0, NFC: ano
Operační systémAndroid 9.0
Akumulátor3 300 mAh, bezdrátové nabíjení: ano, doba nabíjení: 1:50 hodin
Dostupnostzáří 2017,

Zdroj: samsung.com, samsung.com

Diskuze ke článku
Absolut NoFak
Jako pár tisíc za utržené prsty a vypálený barák se mi zdá trochu málo.
Gsm
Opět totální výsměch Samsungu, jako když jsem koupil s8+ hned když vyšla za 24.990 a nedostal ani bonbon a cena výkupu je teď 12.500. Goobye Samsung! Zavčasu jsem prodal za 17000 a vrátil se na ip7
Jirka
Prej vyrovnali... Jediné co jsme jako majitel Note7 dostal při první výměně, byla 32GB karta...
Tohle je výsměch jako prase... Hovada.
Leader
Rači počkám 5 let a pak ho prodám na E-Bay

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze