Samsung už vyřešil dva hlavní problémy Galaxy Foldu

25
Samsung už vyřešil dva hlavní problémy Galaxy Foldu
  • Fólie bude zapuštěna pod okraj displeje
  • Mezery kolem kloubu se výrazně zmenší
  • Měl by se stihnout červnový termín zahájení prodeje

Skládací telefon od Samsungu na sebe neustále strhává pozornost: nejdříve nepovedeným představením širší veřejnosti, pak tlakem na odstraňování materiálů publikovaných třetími stranami a naposledy prohlášením zástupců společnosti, že se celou věc podaří brzy napravit.

Server yna.co.kr nyní přináší popis problémů, na které se při revizi inženýři Samsungu zaměřili. V první řadě jde o fólii na displeji, kterou někteří recenzenti odstranili v domnění, že je zbytná. Nyní bude končit až pod okraji, takže ji nebude jednoduché odstranit. Navíc do balení přibude velká nálepka s varováním, aby tak uživatelé nečinili.

Samsung Galaxy Fold

Druhým problémem jsou mezery v okolí kloubu, kudy se mohly do nitra zařízení dostat drobné nečistoty, které mohly způsobit poškození displeje. Nová verze Galaxy Fold má mít tyto mezery výrazně menší, takže možnost podobné lapálie výrazně klesne. Pořád to ale nebude úplně prachuvzdorný telefon, takže by se podle toho měl uživatel taky chovat.

Samsung už nyní v reálném provozu testuje předělanou verzi a počítá, že by mohl stihnout začátek prodeje v červnu, podobně jako jeho konkurent Huawei Mate X.

Technické parametry Samsung Galaxy Fold 4G

Kompletní specifikace
Konstrukce160,9 × 117,9 × 7,6 mm, 276 g, konstrukce: rozevírací, odolnost: ne
DisplejSuper AMOLED, 7,3" (2 152 × 1 536 px)
Fotoaparát12 Mpx, LED dioda, autofocus, video: 3 840 × 2 160 px, 60 FPS
ChipsetQualcomm Snapdragon 855, CPU: 1×2,84 GHz + 3×2,41 GHz + 4×1,78 GHz, GPU: Adreno 640
PaměťRAM: 12 GB, vnitřní paměť: 512 GB / 1 000 GB, paměťové karty: ne
Datové funkce5G: ne, LTE: 1 200 / 150 Mb/s, Wi-Fi: Wi-Fi 6, Bluetooth: 5.0, NFC: ano
Operační systémAndroid 9.0
Akumulátor4 380 mAh, bezdrátové nabíjení: ano
Dostupnostprosinec 2019, 53 999 Kč
Diskuze ke článku
Carda
A jak se k tomu má uživatel chovat aby se do toho nedostal prach z oblečení? V kapsách se prostě ten bordel vytváří sám od sebe i když kapsu vyklepu tak stejně to tam mám zase.
Mio
Takový krám a tolik peněz. Udělají ze zákazníků beta testeri a ti zmagoření zákazníci ne jen, že nedostanou odměnu za odvedenou práci, ale ještě za to zaplatí že svého :D
Pesedm
Jo Samsung :))
To opravdu kvalitně a dlouhodobě testují.
To tam musí v té firmě vypadat.
A takhle to dělají i u baterií...
XYZ
Samsung si dělá už regulérní srandu. Napřed nás balamutí pohádkami o 5 letech vývoje a testem 200000 rozevření. Výsledkem je bazmek, který vypadá jako prototyp a během 2 dnů se novinářům rozbije, takže ho stáhnou zpátky. A teď to zázračně během 1,5 měsíce opraví a šupnou do prodeje?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze