Samsung spojil síly s kavárenským řetězcem. Podívejte se, co z toho vzniklo

Samsung spojil síly s kavárenským řetězcem. Podívejte se, co z toho vzniklo
Fotografie: Samsung
  • Výsledkem spolupráce společností Samsung a Starbucks je série originálních pouzder
  • Bohužel jsou oficiálně dostupná pouze v Jižní Koreji

Ať už jste vyznavači výběrové kávy, kterou nejraději usrkáváte v lokálních kavárnách s otevřeným notebookem před sebou, nebo preferujete nadnárodní kavárenské řetězce, kde se můžete spolehnout na to, že se k vám dostane přesně ta chuť, na kterou jste zvyklí, pravděpodobně jste ještě neslyšeli o kolaboraci výrobce smartphonů a producenta kávy. Samsung se navzdory neobvyklosti takovéhoto spojení rozhodl vytvořit řadu designového příslušenství, a to ve spolupráci s nadnárodním řetězcem Starbucks.

Společnost Starbucks, která je momtálně největší kavárenskou společností na světě a může se pochlubit více než 32 tisíci kavárnami po celé zeměkouli, propůjčila své jméno a také design hned několika pouzdrům pro smartphony řady Galaxy S22 i sluchátkům Galaxy Buds 2. Všimnout si tak můžeme klasické barevné palety, originálně ale působí rovněž pouzdro s přezkou v podobě účtenky, viz stránky starbucks.co.kr.

Skutečně nejzajímavější je však pouzdro v podobě kávového šálku (do nějž můžete ukrýt sluchátka Galaxy Buds 2), které vypadá opravdu stylově a je povinností všech milovníků kávy s proslaveným logem Sirény.

Pokud si již děláte zálusk na některé ze stylových pouzder, budete se muset poohlédnout v Jižní Koreji, neboť pouze zde bude tato limitovaná nabídka pouzder dostupná, přičemž lze očekávat, že o ni bude velký zájem nejen u laické veřejnosti, ale také u sběratelů.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze