Samsung představil nový 1,5 GHz dvoujádrový procesor Exynos

5

Jihokorejský výrobce Samsung oficiálně představil nový mobilní procesor řady Exynos s číselným označením 4212. Nabídne vyšší taktovací frekvenci než jeho předchůdci a je také o 30% méně náročný na spotřebu elektrické energie.

Samsung logo

Tip: přečtěte si také článek - Samsung slaví, prodeje Galaxy S II přesáhly 10 milionů kusů

Samsung mobile solutions forum, které hostil tchajwanský Taipei bylo akcí, na které výrobce světu představil novou generaci svého procesoru Exynos označenou jako 4212. Jde o pokračovatele modelu 4210, který je obsažen například v prodejním trháku Samsung Galaxy S II. Nový procesor přináší řadu vylepšení. Jedná se o dvoujádrový čip architektury ARM Cortex-A9 s taktem 1,5 GHz. Nově u něj byl použit přesnější 32 nm výrobní proces, který má mimo jiné za následek i 30% snížení spotřeby energie.

Čtěte také - Samsung Galaxy S II HD LTE boduje obrovským retina displejem

Čipset obsahuje také vylepšený grafický čip, který by měl zajistit až o 50% lepší renderování 3D grafiky a lepší framerate. Procesor má být do výroby uveden ke konci tohoto roku a první přístroje s ním se objeví na začátku toho příštího. Spekuluje se například o implementaci v dalším referenčním modelu Google Nexus Prime, či v nové vlajkové lodi Samsungu, která by měla zaujmout místo po modelu Galaxy SII.

Zdroje: phonearena.com,

Diskuze ke článku
Ip Man
No nic proti, Samsung je moje oblíbená značka (a ne jen u mobilů), ale to třeba takový Qualcomm představil novou řadu procesorů Snapdragon s kódovým označením „Krait,“ která bude vyráběna 28 nm technologií ! A docela bych se ani nedivil kdyby tento nový čip od Samsungu byl již osazen v Galaxy Note !
a kdy ho budo schopni vyrobit
28nm je furt este problem vyrobci tvrdi ze to uz skoro mozo vyrobit ale porad odkladajo datum vydani takze je jasny co zteho plyne zatimco 32nm je uz hodne dloho realny


ciltuncesse
http://www.sacmainlongchampfr.com/#002
They're produced the raised and greatest some terrific clothes. Another really good profit of accomplishing this clothing due to Ralph Lauren Uk the very fact is usually purged and also covered. Their particular designs never ever destroy.Sac Longchamp Pas Cher
slaburfflourn
Why you must Sequence Ancient greek language Outfits With the Greatest Manufacturer

Traditional clothes is not hermes handbags some thing you choose to sacrifice quality about when you spot any tailor made order to own it produced. To be entirely positive the order you determine arrives needless to say, you would like to send the transaction with regard to t-shirts, truck caps and also outdoor jackets amid hermes outlet other pursuits as well as equipment into a respected company. By means of respectable, it truly is supposed a services will likely be able to deliver powerful end product.


Miu Miu Outlet Online You will discover a good number of added explanation why you want to select the best of the proverbial best Miu Miu Online company. After you be a little more aware of these types of causes, you will rapidly realize why it is a wise course of action to pick out top-notch Greek clothes service http://www.miumiuoutletbags.com .

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze