Samsung představil 5 nových telefonů: podívejte se

2

Samsung právě na veletrhu CommunicAsia 2010 představil pětici nových telefonů. Dalo by se říct, že každý si přijde na své. Nechybí dvě novinky Wave za rozumnou cenu, nový Galaxy 3 s Androidem a také dvojice business přístrojů s Windows Mobile 6.5

Článek postupně doplňujeme o nové informace a fotografie

Samsung Wave 2 a Wave 2 Pro: levná Bada

I když by název mohl napovídat, že by se mělo jednat o nástupce současného modelu Wave, není tomu tak. Oba modely budou posazeny cenově níže, než Wave, z čehož plyne i horší výbava. Oba modely disponují 3,2 WQVGA displeji s technologií pouze TFT (nikoliv Super AMOLED, jako Wave). Navíc nepřináší podporu 3G a spokojit se tak budeme muset s EDGE. Naštěstí nechybí Wi-Fi.


Samsung Wave 2 - oficiální fotografie

Další výbava zahrnuje 3,2 Mpx fotoaparát, Bluetooth a GPS. Oba telefony dostaly do vínku operační systém Bada. Wave 2 Pro se bude moci oproti Wave 2 pochlubit QWERTY klávesnicí, jinak je ale výbava stejná.


Samsung Wave 2 Pro - oficiální fotografie

Více informací naleznete v preview Samsungu Wave 2 a Wave 2 Pro.

Samsung Omnia Pro 4 a Omnia Pro 5: nová Windows Mobile dvojice

Světlo světa spatřily také dva telefony, určené spíše pro business použití. Tomu odpovídá zejména QWERTY klávesnice a velká 1500 mAh baterie. Další výbava pak zahrnuje 3G včetně HSPA, Wi-Fi, GPS, Bluetooth a další samozřejmosti. Zatímco Omnia Pro 4 potěší dotykovým 2,6 palcovým displejem, Omnia Pro 5 pouze nedotykovým, s uhlopříčkou 2,4 palce. Na našem trhu se na podzim setkáme zřjemě pouze s modelem Omnia Pro 5.


Samsung Omnia Pro 4 a Samsung Omnia Pro 5

Více informací naleznete v preview Samsungu Omnia Pro 4 a Omnia Pro 5.

Samsung I5800 Galaxy 3: jediný Android

Poslední novinkou je jediný zástupce s robotím operačním systémem. Výbava se velmi podobá modelu Wave 2, navíc však nabídne podporu 3G včetně HSPA. WQVGA displej je vyroben opět TFT technologií a jeho úhlopříčka činí 3,2 palce.


Samsung I5800 Galaxy 3 - oficiální fotografie

Více informací naleznete v preview Samsungu i5800 Galaxy 3.

Diskuze ke článku
marek
No takze minuly rok by me ani nenapadlo ze tohle napisu ale to co nabizi samsung je peknej hnus a na Sony Ericsson to nemá ani náhodou. Mejte na pameti, ze vlastním Samsung omnia.......
kuvaly
Já osobně si myslím, že jsou to celkem hezké mobily.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze