Samsung plánuje významně rozšířit řadu Galaxy Fold, zřejmě ještě letos

2
Samsung plánuje významně rozšířit řadu Galaxy Fold, zřejmě ještě letos
  • Ohebných telefonů od Samsungu má přibýt jako hub po dešti
  • Půjde o různé konstrukce a dokonce dojde i na pero S-Pen

Redaktoři theinvestor.co.kr uvedli, že má Samsung v plánu vypustit hned několik modelů nově vzniklé řady Galaxy Fold. Půjde tedy o telefony skládací konstrukce s ohebnými displeji. První na řadu má přijít smartphone s velkým venkovním displejem, který se ohne ve stylu Huawei Mate X. Spekuluje se, že by k představení mělo dojít ještě před zářijovým zahájením prodeje Huawei Mate X.

Okamžitě se však nabízí vtíravá poznámka k současnému Galaxy Foldu, který byl představen již v únoru a doposud se kvůli konstrukčním problémům neprodává. Na druhou stranu již od Samsungu zaznělo, že problémy byly odstraněny a historicky první Galaxy Fold je připraven k prodeji. Přesné datum však stále neznáme.

Druhý Galaxy Fold s opačným stylem ohýbání je údajně již ve výrobě a představení by s ohledem na výše řečené mělo proběhnout v průběhu srpna. Nabízí se možnost, že ho Samsung připojí k velkému oznámení očekávaných modelů Galaxy Note10, případně vytvoří další akci v jednom měsíci.

Ani to však nemá být konec a Samsung má další smělé plány. Například přibližně na přelomu roku 2019 a 2020 by se měl představit Galaxy Fold s vertikálním ohybem, díky čemuž by vznikl smartphone véčkové konstrukce. Uvidíme, zda bude Samsung rychlejší než Lenovo se svou Motorolou RAZR. V příštím roce by se pak mohl splnit sen o splynutí řady Galaxy Fold a Note. Výsledkem má být telefon s velkým 8palcovým ohebným displejem a integrovaným stylusem S-Pen se všemi jeho možnostmi.

Diskuze ke článku
Petarda
Místo nudlí tu máme palačinku. Rolovat ji ještě neumíme, tak ji poskládáme. A v příštím díle Vaření s Michalem si připravíme smažené rýžové nudle.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze