Ohebný Samsung Galaxy Fold půjde do prodeje později. Známe oficiální vyjádření

8
Ohebný Samsung Galaxy Fold půjde do prodeje později. Známe oficiální vyjádření
  • Dříve oznámené datum vydání 26. dubna se odsouvá
  • Nové datum má být zveřejněno v následujících týdnech

Nedlouho potom, co začaly kolovat zprávy o problémech s displejem ohebného Samsungu Galaxy Fold, přichází oficiální vyjádření jihokorejského výrobce, které bylo před malou chvílí zveřejněno na firemních webových stránkách.

V něm se uvádí, že se výrobce z problémů poučil a práce na vylepšování Galaxy Foldu rozhodně nekončí, neboť chce zákazníkům nabídnout co nejlepší uživatelský zážitek. Z důvodu vyřešení stávající situace se tak společnost rozhodla odložit zahájení prodeje prvního ohebného smartphonu vůbec (nebereme-li v potaz Royole FlexPai). Nové datum, kdy má jít Samsung Galaxy Fold do prodeje, přitom bude zveřejněno v následujících týdnech.

Samsung Galaxy Fold

Prvotní zjištění výrobce údajně poukazují na to, že by příčinou problémového displeje mohla být horní a spodní část pantu. Firma slibuje, že postoupí kroky, které povedou k vyšší spolehlivosti tohoto technologického řešení a zároveň zákazníky lépe upozorní na to, aby nesundávali speciální ochrannou fólii z displeje.

Dříve oznámené datum vydání 26. dubna se tímto tedy odsouvá. Konkurenční ohebný Huawei Mate X se má dostat do prodeje v červnu. I ten má však podle informací uvedených na weibo.com nabrat menší zpoždění a na trh se podívat až v září. Na tyto zprávy však, na rozdíl od Samsungu, Huawei zatím nijak nezareagoval.

Technické parametry Samsung Galaxy Fold 4G

Kompletní specifikace
Konstrukce160,9 × 117,9 × 7,6 mm, 276 g, konstrukce: rozevírací, odolnost: ne
DisplejSuper AMOLED, 7,3" (2 152 × 1 536 px)
Fotoaparát12 Mpx, LED dioda, autofocus, video: 3 840 × 2 160 px, 60 FPS
ChipsetQualcomm Snapdragon 855, CPU: 1×2,84 GHz + 3×2,41 GHz + 4×1,78 GHz, GPU: Adreno 640
PaměťRAM: 12 GB, vnitřní paměť: 512 GB / 1 000 GB, paměťové karty: ne
Datové funkce5G: ne, LTE: 1 200 / 150 Mb/s, Wi-Fi: Wi-Fi 6, Bluetooth: 5.0, NFC: ano
Operační systémAndroid 9.0
Akumulátor4 380 mAh, bezdrátové nabíjení: ano
Dostupnostprosinec 2019, 53 999 Kč
Diskuze ke článku
Absolut NoFak
Správně. Ještě by měli zastavit prodej všech Amoledů kvůli vypalování, pak všechny androidy s nadstavbou kvůli lagovani a taky všechny modely s akumulátorem kvůli vybuchum a pak už snad bude konečně klid.
鷈????錄 都好了
說是 7那還 還會被告 不少。
Ondřej
Absolut NoFak: Ty kdyby jsi se nenarodil, taky by byl klid...Ale jsi tady :/
Xwert Is
Xwert Is
Mohli radšej rok či dva počkať a priniesť niečo čo ozaj funguje. Keď sa recenzantom začali problémy už po dvoch, troch dňoch ako asi vydrží tento telefón použivanie taký rok? No podľa všetkého nevydrží a to všetko za cenu špičkového ultrabooku? Nie ďakujem

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze