Samsung na IFA uvede tablet s Windows 8 RT, poster je venku

Veletrh Internationale Funkausstellung Berlin, nebo-li IFA 2012 se blíží mílovými kroky a je vidět, že letos bude mít opravdu co nabídnout. Jihokorejský Samsung na něm téměř 100% představí další verzi populárního hybrida Galaxy Note. Nyní se objevuje také fotografie tabletu z Jižní Koreje s OS Windows 8 RT.

Samsung logo

Divize Samsung Electronics s názvem Samsung Notebook zveřejnila na své Facebookové stránce fotografii, na které je vidět tablet s operačním systémem Windows 8 verze RT, a také klávesnice s dockem, která bude sloužit jako příslušenství právě pro tento tablet. Zatím není známo nic víc ani to, jak se tablet bude jmenovat. Jisté je to, že Samsung tablet představí na své tiskové konferenci, která se bude konat ve středu večer hned po tom, co své novinky představí japonské duo Sony a Panasonic.

"Ready to be smart?" Ptá se Samsung

TIP! IFA 2012 je za dveřmi: na co se můžeme těšit?

Očekávat se dá výkonný procesor s architekturou ARM, kvalitní displej či dobrá výdrž baterie. My se této tiskové konference osobně zúčastníme, takže se můžete těšit na živé fotografie a videa nejen tohoto Windows tabletu, ale i ostatních produktů včetně Samsungu Galaxy Note 2, které jihokorejský výrobce představí.

Tip: přečtěte si také článek - Samsung Galaxy Note 2: další informace (2x aktualizováno)

Obrázek je ještě doplněn o nápis "Ready to smart?", což v překladu znamená otázku, zda jsme připraveni na chytrost. Jaká je vaše odpověď?

Zdroje: facebook.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze