Samsung Gear 2, Gear 2 Neo a Gear Fit: známe první ceny

12

Samsung letos na veletrhu MWC 2014 představil další generaci svých chytrých hodinek, kterou rovnou podpořil více modely najednou. Nyní se konečně odhalují také první odhady ceny nových hodinek od Samsungu.

Dokonce pár dní před veletrhem Samsung nejprve odhalil dva nové modely, které tentokrát nazval jednoduše Gear 2 a Gear 2 Neo. Vypadnutí slůvka Galaxy má jasný důvod. Nové hodinky totiž pohání operační systém Tizen. Rozdíly mezi hodinkami jsou malé, avšak pro někoho dost podstatné. Vybavenější Gear 2 nabízejí kovový náramek a také integrovaný fotoaparát. Ten naopak modelu Gear 2 Neo chybí. Samsung Gear 2 by se měly začít prodávat za zhruba 300 €, což je v přepočtu zhruba 8 200 Kč. Dostupnější Gear 2 Neo by mohly s cenou začínat lehce nad 200 €, což je přibližně 5 500 Kč.

TIP! Samsung Gear 2: první dojmy z druhé generace Galaxy Gear

Samsung Gear 2 a Gear 2 Neo
O pár dní později, již v době konání veletrhu MWC 2014, Samsung představil ještě model Gear Fit. Jedná se o fitness náramek, který láká především na zaoblený AMOLED displej a funkce spjaté se sportem. Jeho cena by se měla blížit modelu Gear 2 Neo, tedy zhruba kolem 5 000 Kč.

Čtěte: Sportovní náramek s ohnutým displejem: Samsung Gear Fit naživo

Samsung Gear Fit

Zdroje: bgr.com, twitter.com

Diskuze ke článku
Grom51
Za ty prachy ať si to narvou do špic, zas tolik toho neumí a výrobní náklady jsou určitě zlomkové oproti koncové ceně.
Proč
Ten naramek je uplne zabity cenou.. Škoda.
Ondra
Naramek nekupuji a to jen kvuli cene. Musim souhlasit je zabity, treba casem zlevni az zjistej, ze se nebudou prodavat.
Vlastislav Došek
Vlastislav Došek
Stejná chyba jako s prvními Gear. A to moc dobře ví, jak jim Geary ležely ve skladech, případně je zákazníci z důvodu nespokojenosti vraceli. Kdyby začala cena tam, kam poprvé zlevnily Gear, tj. 4995 Kč (model s foto) bylo by to něčem jiném. V náramek jsem vkládal velké naděje, protože podle mě je to daleko lepší výrobek než Gear, ale opět to stejné - 5000 Kč je za příslušenství tohoto typu prostě moc. Optimální by byo 2499 - max 2999 Kč. Samsung je prostě nepoužitelný ...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze