Samsung Gear Fit představen: nový základ sportovců

13

Jednou z novinek, které si Samsung připravil na veletrh MWC 2014, je Gear Fit, chytrý náramek, který, po synchronizaci s vaším Galaxy telefonem, dokáže měřit vaší aktivitu, tep nebo mapovat váš spánek. Je navíc odolný vůči prachu i vodě, nebudete se tak muset bát vystavit se i extrémnějším podmínkám. A zaujme také zakřivený displej.

Oficiální fotografie Samsung Gear Fit

Speciálně na měření vašich fyzických aktivit je připraven náramek Gear Fit. Další produkt z kategorie nositelné elektroniky však přidává například prohnutý, 1,84palcový AMOLED displej, který disponuje rozlišením 432 × 128. To poodhaluje jeho tvar, který si podrobněji můžete prohlédnout na několika přiložených oficiálních fotografiích. Rozměry pak jdou s tímto tvarem ruku v ruce, jejich přesné hodnoty jsou 23,4 × 57,4 × 11,95, přístroj pak váží pouhých 27 gramů.

Oficiální fotografie Samsung Gear Fit

Náramek bude vaší aktivitu měřit pomocí akcelerometru a gyroskopu, na vnitřní straně má dokonce i měřič tepové frekvence. Pyšní se navíc certifikací IP67, prachu či vody se tak nebudete muset bát. Spárování probíhá pomocí Bluetooth ve verzi 4.0, o 3-4denní chod by se měla postarat baterie s kapacitou 210 mAh. Pásek bude vyměnitelný, nebudete tak omezeni jen na jednu barevnou variantu.

Klíčové specifikace Samsung Gear Fit

  • 1,84palcový prohnutý AMOLED displej s rozlišením 432 × 128 pixelů
  • rozměry: 23,4×57,4×11,95 mm, hmotnost: 27 gramů
  • baterie s kapacitou 210 mAh
  • Bluetooth 4.0, akcelerometr, gyroskop, měřič tepu
Diskuze ke článku
Broker
S tímhle se Samsung trefil do černého.
Měl bych jen dotaz. Ty záda na S5 jsou stejně pogumované jako například u Note 3?
Knoxx
To se jim povedlo, ale Samsung si kvůli tomu pořizovat nehodlám..
Lada
Ahoj, perex clanku to naznacil, ale opravdu to pujde zase sparovat jen s Galaxy/Note zarizenim? Jine znacky maji smulu?
Grom51
Více se mi líbí řešení od Huawei .. s tím se dá i suprově volat ;) .. což mi přijde jako daleko častější použítí. A určitě bude mít lepší výdrž.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze