Podívejte se, jak by měl vypadat odolný Samsung Galaxy XCover Pro 2

aktualizováno
Podívejte se, jak by měl vypadat odolný Samsung Galaxy XCover Pro 2
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Úhlopříčka přesáhne 6,56"
  • Samozřejmostí bude podpora 5G

Aktualizováno 30. 3. 2022

Dnes se můžeme díky zoutons.ae podívat na pravděpodobnou podobu Samsungu Galaxy XCover Pro 2. Vzhled se mírně promění a průstřel bude nahrazen výřezem. Nebude chybět obrněná konstrukce či 3,5mm jack. Rozměry telefonu mají být 169,5 × 81,1 × 10,1 mm, přičemž velikost displeje má být 6,56". Nejasnosti panují kolem procesoru, kdy se kromě Snapdragonu 778G spekuluje také o Exynosu 1280.

Samsung Galaxy XCover Pro 2

Původní informace ze 14. 3. 2022

Samsung má ve své nabídce stabilně opravdu odolné telefony a sdružuje je do řady Galaxy XCover. Výše postavené kusy mají přídomek Pro a poslední takový zástupce, Samsung Galaxy XCover Pro, byl představen již před více než dvěma lety. Dle mysmartprice.com již jihokorejský výrobce připravuje nástupce, nasvědčují tomu informace z benchmarku Geekbench.

Případný nový Samsung Galaxy XCover 2 by měl v prvé řadě lákat na dobrý procesor v podobě Snapdragonu 778G, který mimochodem zajistí i podporu 5G. Prozrazena byla také 6GB operační paměť a přítomnost nejnovějšího Androidu 12 s nadstavbou One UI 4.0. Na podrobnější informace si ale ještě budeme muset počkat.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze