Samsung Galaxy S III: 3x videopohled z Londýna

Aktuální téma číslo jedna – Samsung Galaxy S III – jsme měli možnost si na krátkou chvíli vyzkoušet „na vlastní ruce“ včera v Londýně. Natočili jsme pro vás samozřejmě i několik videí. Nyní se pojďme podívat na základní představení a první dojmy z telefonu.

Do rukou se nám pro účely natáčení dostala bílá varianta, která, odhadujeme, bude hodně oblíbená. Krátce jsme novinku srovnali i s jejím úspěšným předchůdcem, Galaxy S II.

To, zda bude i třetí smartphone z rodiny Galaxy S také tak úspěšný, může napovědět třeba už následující první pohled na videu.

Samsung Galaxy S III – první pohled

Porovnali jsme pro vás také obě dvě barevné varianty. Která se vám líbí více?

Samsung Galaxy S III – srovnání barevných variant

Podívat se můžete také na některé klíčové funkce, které Galaxy S III přináší.

Samsung Galaxy S III – prohlídka prostředí a funkcí

Přečtěte si také naše podrobné preview, kde se dozvíte všechny parametry telefonu. Připravili jsme pro vás také podrobné první dojmy: První dojmy ze Samsungu Galaxy S III: jaký je ve skutečnosti?

Diskuze ke článku
black.hole
No cekal sem mozna trochu vic, preci jen 1GB RAM a mono reprak... Nevim, ale mohli tam dat 2 repro s lepsimi basy atd. + Super Amoled Plus nebo neco novyho, takto to vypada ze Samsung pracuje na necem vetsim a toto bylo vydano jen aby se nereklo a aby to krylo neco co teprve prijde. Mozna novej Note nebo lepsi SIII kdo vi, ale neco urcite bude, cejtim to v kloubech... :))
Kuba
Bude tam USB host nebo ne?
Michal S
Dobrý den,

má Samsung Galaxy SIII, jako GPU Mali-400MP, nebo MALI-T604, nebo ještě něco úplně jinýho?

Děkuji
tmaska
mam sgs2 a za tohle menit urcite nebudu , rad si pockam na nastupce NOTE nebo nastupce tab 7.7 ale jinak v poho mobil

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze