Samsung Galaxy S III už dnes: on-line přenos z Londýna

V Londýně dnes začíná jedna z nejočekávanějších akcí letošího roku. Samsung zde totiž večer představí nástupce svého klíčového modelu Galaxy S II. Představení nového Galaxy S III a případně dalších novinek budeme sledovat přímo v Londýně. Opět pro vás chystáme také zpravodajství v podobě on-line přenosu.

Očekávání ohledně Galaxy S III jsou vysoká. Současný model Galaxy S II je zcela klíčovým přístrojem Samsungu. I díky němu se stal korejský výrobce největším výrobcem mobilních telefonů na světě a Galaxy S II má také lví podíl na pozici Samsungu v oblasti smartphonů. Co vše má novinka přinést, si můžete přečíst v našem průběžně aktualizovaném článku. Připomeňte si také, na co novinka navazuje, v recenzi Samsungu Galaxy S II.

Velmi úspěšný Samsung Galaxy S II se již brzy odebere do mobilního důchodu

Čtěte podrobné preview: Samsung Galaxy S III: inteligence původem z přírody, stručné první dojmy a podívejte se na živé fotografie z Londýna

Klíčovou událost Samsungu pro rok 2012 budeme sledovat živě přímo v Londýně a opět pro vás chystáme on-line přenos. Ten naleznete přímo v tomto článku níže. Automaticky se obnovuje, takže není nutné obnovovat celou stránku. Pokud se bude dít něco zajímavého, budeme do on-line přenosu přidávat novinky i během dne, takže nezapomeňte tento článek pravidelně sledovat.

Dá se rovněž předpokládat, že si budeme moci novinky rovnou také vyzkoušet. Pokud tomu tak opravdu bude, těšte se na tradiční videopohledy, první dojmy a fotogalerie.

Diskuze ke článku
Anton de la Antisamsung
jj. smrt v přímém přenosu......to je dobře
Tomáš
jen co má být ten GT-I9800 ?
mental.disease
ja viem iba o GT-9300.. možno predstavia viac modelov..
Jarda
TEN S3 TO JE KRÁL HUMUSU :-DDD

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze