Samsung Galaxy S III a Note 10.1 získaly ocenění za inovace

1

Samsung vyhrál na mezinárodním veletrhu spotřební elektroniky CES 2013 celkem 27 prestižních ocenění za inovace. Mezi vítězné produkty patří TV, domácí kino, mobilní telefon, tablet, domácí spotřebiče, server, software a počítačový komponent.

CES 2013

Produkty byly posuzovány panelem předních nezávislých průmyslových designérů, inženýrů, a zástupci medií, kteří oceňují výjimečný design a technologie špičkových produktů spotřební elektroniky z 29 zemí.

Ze všech oceněných nás však nejvíce zajímá dvojice kategorií – mobilní telefon a tablet. Tyto ceny si odnesl Samsung Galaxy S III za kategorii mobilní telefon a Samsung Galaxy Note 10.1 v kategorii tablet. Ten mění vnímání tabletů tím, že nabízí jedinečné možnosti vytváření obsahu pomocí stylusu, umožňuje využívání multitaskingu s rozšířenými možnostmi multi-screeningu a nabídne dostatečný výkon se 1,4 GHz čtyřjádrovým procesorem.

Samsung Galaxy S III a Samsung Galaxy Note 10.1

„Samsung se neustále snaží vytvářet prvotřídní a inovativní produkty, obsah a služby. Proto nás velice těší, že nás odborníci takto ocenili,“ řekl Y. K. Kim, prezident a generální ředitel společnosti Samsung Electronics America, Inc.

Samotný veletrh CES 2013, na kterém budou představeny nové mobilní telefony pro rok 2013, se koná v Las Vegas od 8. do 13. ledna 2013.

Zdroj: TZ Samsung

Diskuze ke článku
IQLogic
Samsung sa celkom pekne vyšvihol :) Dizajn síce za veľa nestojí, ale rôzne SW vychytávky mu idú ... a hlavne nevydáva jednu vlajkovú loď za druhou a tak je SGS3 stále exkluzívny mobil :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze