Samsung Galaxy S III oficiálním přístrojem olympijských her

Po krátkém spekulování nám Samsung ve spolupráci se společností Visa oficiálně potvrzuje, že připravovaný smartphone Galaxy S III bude oficiálním přístrojem letních olympijských her v Londýně. Dostanou ho však pouze vybraní atleti a sportovci.

Jedním z klíčových prvků nového přístroje je technologie NFC pro bezdrátovou komunikaci například s platebními terminály. U příležitosti olympijských her se Visa rozhodla nainstalovat do sponzorovaného přístroje speciální verzi aplikace VisaWave, díky které bude možné kupovat mávnutím telefonu různorodé zboží jak v oblasti stadionu, tak celého Londýna. Systém jsme vyzkoušeli také my v Barceloně, tehdy ještě na Galaxy S II.

Do startu akce by mělo být po celém městě přes 140 tisíc terminálů podporujících bezdrátové placení, takže Galaxy S III rozhodně přijde vhod.

TIP: Podívejte se také na naše preview přístroje Galaxy S III, videopohled a dojmy z představení.

„Mobilní platby prostřednictvím technologie NFC se po světě začínají rozrůstat,“ řekl DJ Lee, viceprezident a vedoucí divize prodeje a marketingu společnosti Samsung. „Samsung Galaxy S III byl vyroben, aby sloužil naším potřebám a ukázal jednoduchost bezdrátového placení na letošních olympijských hrách v Londýně.“

Zdroje: pocket-lint.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze