Samsung Galaxy S III Swarovski: může být váš za 80 tisíc Kč

6

Předražené a luxusní smartphony byly a jsou nedílnou součástí mobilního trhu, o čemž ví své výrobce Vertu. Luxusní přístroje z kůže, zlata a drahokamů však vždy měly své stinné stránky a obří finanční náročnost rozhodně nebyl tou jedinou. Výbavou totiž nikdy nebyly příliš na výši. AmosuCouture však nyní přináší řešení pro všechny.

Jaké stinné stránky luxusní telefony mají? Inu, opomeneme-li nadpozemskou cenu, za kterou by si člověk mohl pořídit nový byt, jde především o dost slabý hardware a zastaralé verze operačního systému, což se výrobci snaží nahradit zlatem, aligátoří kůží, diamanty a dalšími hodnotnými materiály.

TIP: Přečtěte si naši recenzi na Galaxy S III.

AmosuCouture však konečně přichází se zajímavým řešením. Co takhle si pořídit Samsung Galaxy S III osypaný kameny Swarovski? Vyjde vás to „jen“ na 80 tisíc korun a dostanete nejen luxusně vypadající přístroj, nýbrž také jeden z nejvýkonnějších smartphonů na trhu.

Na oficiálních stránkách společnosti můžete najít i další kvalitní přístroje z řad iPhonů a Blackberry, pokryté zlatem a jinými hodnotnými materiály. Jak to tedy vypadá, spojit luxus s kvalitou nemusí být tak těžké.

Zdroje: phandroid.com, amosucouture.com

Diskuze ke článku
mám
Swarovski - pitomý moazanit, který vymysleli v Sojuzu na optiku pro špionážní družice. Nedá se od diamantu bez speciálního vybavení rozeznat. Cena v desítkách Kč za karát. Ovšem jako "Swarovski" ..., to je jiné kafe!
.
tvl cpou diamanty na poníky a teď i na sIII?! to je ale docela škoda ne že na toto samsung vsází ale jinak jsem stále fanoušek samsungu a antišmejdfonář (apple)
..
"kýč" :D a ještě k tomu od Samsungu :D
MiNo
Ťamťung s SHITDROIDEM ( cti Androidem) ani zadarmo ... Uz aby tu byl Windows Phone 8 a Windows8 RT pro tablety.

iOS mne uz pomalu nebavi

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze