Samsung Galaxy Note 8 uniká v nové barevné variantě. A že mu to sluší

15× aktualizováno
Samsung Galaxy Note 8 uniká v nové barevné variantě. A že mu to sluší
  • Note 8 bude světu poprvé ukázán 23. srpna v New Yorku
  • Note 7 byl vloni představen už 2. srpna
  • Novinka dorazí i v Dual SIM variantě

Aktualizováno 16. 8. 2017

Čekání na Samsung Galaxy Note 8, který se oficiálně představí již příští týden, nám mohou ukrátit neutichající úniky. Dnes se do hry opět vložil Evan Blass a skrze svůj Twitter účet odhalil Samsung Galaxy Note 8 v barvě Deep Sea Blue, volně přeloženo „tmavá mořská modř“. Chystané novince to v tomto odstínu skutečně velmi sluší. Ve shodném odstínu bude vyveden také stylus S Pen.

Aktualizováno 15. 8. 2017

Od oficiálního odhalení Galaxy Note 8 nás dělí už jen pár dní, a tak začíná korejský gigant trochu více tlačit propagaci zařízení. Příkladem budiž dnes zveřejněné teaser video, ve kterém je nastíněn duch nového zařízení nahrazováním slov, jako je třeba „uzavřený“ za „otevřený“ nebo „následovat“ za „vést“. Video poté samozřejmě končí pozvánkou, abychom „dělali větší věci“ již od 23. srpna, kdy má dojít k představení.

Aktualizováno 14. 8. 2017

I když Samsung u svých vlajkových lodí nabízí Dual SIM varianty již nějaký ten rok, je dobré slyšet potvrzení. Tak tedy: ano, Samsung Galaxy Note 8 dorazí i v Dual SIM variantě. Ponese označení SM-N950F a kromě slotu pro druhou SIM kartu nebude ničím výjimečná, specifikace budou převzaté ze standardní verze. Písmeno F na konci naznačuje, že se jedná o variantu pro Evropu, označení i informace unikly z ruské mutace stránek společnosti Samsung. I když se Dual SIM varianta na našem trhu oficiálně objevit nemusí, v sousedních evropských zemích k dispozici určitě bude.

Samsung Galaxy Note 8

Aktualizováno 10. 8. 2017

Z korejských médií nově prosákly informace, kdy se nový Samsung Galaxy Note 8 dostane k prvním uživatelům. 23. srpen je den, kdy proběhne oficiální představení. Již pouhý týden po představení se rozběhnou předobjednávky, konkrétně 1. září. Předobjednávky potrvají celých 10 dní a od 15. září Samsung zahájí prodej, patrně na klíčových trzích. Na konkrétní dostupnost v případě českého trhu si tak musíme ještě chvíli počkat.

Aktualizováno 8. 8. 2017

Smartphony od Samsungu přijdou na náš trh často hned v několika barvách. V klasické černé, stříbrné, stále častěji také v zlaté a občas se objeví i nějaký ten náznak modré. To už však v poslední době nestačí, jak ukazuje červený iPhone 7či zelený a modrý Huawei P10. Nyní se zda, že by se do odvážnějších barevných experimentů mohl pustit i Samsung s jeho Galaxy Notem 8.

Samsung Galaxy Note 8

Nově uniklý obrázek zachycuje hned 8 barevných variant. Máme zde zlatou, černou a stříbrnou, ale nově se přidává i fialová, světle modrá, tmavě modrá, růžová a výrazná zelená. Přední panel má být podle všeho u všech barevných variant stále černý, ale jak můžete vidět, stylus S Pen je barevně sladěn.

Jak už to ale bývá, není pravděpodobné, že bychom se u nás dočkali úplně všech barev. Spíše dostaneme jen klasické a možná jednu nebo dvěma trochu „bláznivější“ navíc. To však vzbuzuje poměrně zajímavou otázku, po jaké barvě Galaxy Note 8 byste sáhli vy?

Aktualizováno 7. 8. 2017

Přibližně dva týdny před světovou premiérou se na scénu dostávají také živé fotografie Samsungu Galaxy Note 8, které však víceméně potvrzují dřívější úniky oficiálních obrázků. Vidět můžeme ale zapnutý Always-On displej, který nabídne totožné možnosti jako současné vlajkové modely řady Galaxy S8. Kromě cenných informací se tak na displeji vždy zobrazí i tlačítko citlivé na tlak ve spodní části.

Aktualizováno 4. 8. 2017

Dnešní únik má na svědomí Evan Blass, který vypustil, zdá se, oficiální část obrázků.

Samsung Galaxy Note 8

Aktualizováno 2. 8. 2017

Evan Blass vystupující pod přezdívkou @evleaks se opět vytáhl a nasdílel chystaný Samsung Galaxy Note 8 v celé své kráse. Můžeme se na připravovaný model podívat ze všech stran včetně pera S Pen. Na detailním vyobrazení můžeme vidět zlatou a černou variantu. Připomeňme, že k představení dojde 23. srpna v New Yorku.

Samsung Galaxy Note 8

Aktualizováno 1. 8. 2017

S prvním srpnovým dnem je tu další várka novinek týkající se Samsungu Galaxy Note 8. V prvé řadě zde máme další render, který potvrzuje design. Ten tedy bude založený na velkém, mírně zakřiveném displeji, který zasahuje až do okrajů.

Samsung Galaxy Note 8

Přímo od Samsungu pak pocházejí informace o tom, že kombinace dvou fotoaparátů na zadní straně nabídne trojnásobný optický zoom, čímž by Note překonal konkurenci. Mezi další funkce bude patřit efekt hloubky ostrosti a zřejmě i portrétový režim. Dva fotoaparáty si také lépe poradí s nedostatkem světla a můžeme očekávat celkově ještě kvalitnější snímky.

Samsung Galaxy Note 8

Aktualizováno 31. 7. 2017

Samsungu Galaxy Note 8 se dočkáme už přibližně za tři týdny. To je však dost času na různé spekulace či informace od výrobce. Dnešní aktualizace je druhým případem. Samsung totiž prozradil, že chystaný Note 8 má být velmi výrazně zaměřen na multimediální funkce. Celkově byla řada Note takto pojata už od svého počátku v roce 2011. Velký displej, výkonný hardware a dotykové pero S Pen. Výrobce nebyl více sdílný a můžeme tak jen hádat, co navíc Note 8 nabídne. Lepší či snadnější konektivitu? Provázenost s domácími spotřebiči? Nebo Samsung nasadí stereo reproduktory? Uvidíme 23. srpna.

Aktualizováno 27. 7. 2017

Samsung Galaxy Note 8 bude patrně existovat také v Emperor Edition, která bude oproti klasické verzi o malinko lépe vybavena. Dojde k navýšení operační paměti z 6 GB na 8 GB, a interní úložiště se zdvojnásobí na 256 GB, přičemž slot pro paměťové karty zůstane zachován. Zdá se však, že tato edice bude primárně cílit na asijské trhy, kde si na tyto obrovské paměti potrpí. Skloňuje se především Jižní Korea a Čína.

Aktualizováno 21. 7. 2017

Samsung dnes potvrdil, kdy dojde k odhalení velmi očekávaného modelu Galaxy Note 8. Světová premiéra proběhne 23. srpna 2017.

[Invitation] Samsung Galaxy Unpacked 2017: Do Bigger Things

Aktualizováno 17. 7. 2017

S blížícím se představením Samsungu Galaxy Note 8 přibývá i úniků, na kterých vidíme zřejmě finální vzhled telefonu. Dnes je to zejména čelní strana s různě barevnými tapetami. Ty naznačují, že jihokorejský výrobce bude plánovat různá barevná provedení, avšak čelní strana zůstane vždy černá. Nutno však dodat, že černého prostoru na čelní straně mnoho nebude, takřka celý předek totiž zabere mírně zakřivený displej.

Samsung Galaxy Note 8

Aktualizováno 5. 7. 2017

Nejnovější únik přináší fotografii, na které má být zachycena ochrana displeje pro budoucí Samsung Galaxy Note 8. Pokud budeme předpokládat, že je tvrzené sklíčko založeno na finální podobě modelu, zjistíme, že displej bude skutečně mírně zaoblený se zakulacenými rohy. Čelní strana bude displejem využita takřka beze zbytku a kolem zůstane jen opravdu minimum místa pro nezbytné věci, mezi které lze řadit reproduktor či kamerku pro selfies.

Samsung Galaxy Note 8

Aktualizováno 27. 6. 2017

Dnes se můžeme podívat na pravděpodobnou podobu chystaného Samsungu Galaxy Note 8. Osvědčené únikové kanály @OnLeaks a 91Mobiles zveřejnily video, na kterém si podobu lze prohlédnout ze všech úhlů. Spatřit můžeme displej zabírající takřka celou čelní stranu. Na zádech vidíme nepříliš pěkný hrb, který vznikl zřejmě kvůli přítomnosti duálního fotoaparátu. I tak je to však škoda. Zdá se také, že čtečka otisků prstů je stále na nepříliš vhodném místě vedle fotoaparátů. Stále je však do představení ještě nějaký ten čas a aktuálně se můžeme dívat jen na jednu vývojovou možnost budoucího Notu 8.

Samsung Galaxy Note 8 – pravděpodobná podoba

Aktualizováno 26. 6. 2017

Pomalu ale jistě se blíží představení tabletofonu Galaxy Note 8 od Samsungu. Unikají tudíž další informace. Chybět nemůže dotykové pero S-Pen s novými funkcemi, jako je rychlý překlad textu nebo přepočet měn. Samozřejmostí má být kompatibilita s kolébkou Samsung DeX, která z vašeho telefonu při použití monitoru udělá takřka klasický počítač. Objevily se také informace týkající se ceny. Ta by se při zahájení prodeje měla dostat k tisíci eur. Dle aktuálního kurzu by to tudíž bylo zhruba 26 tisíc korun. Případní zájemci by alespoň zpočátku měli moci vybírat z černé, modré a zlaté barevné varianty.

Samsung DeX – videopohled

Původní text z 20. 6. 2017

Podle zdrojů přímo ze Samsungu dojde k představení očekávaného tabletofonu Galaxy Note 8 v New Yorku, a to 26. srpna 2017. Poněkud neobvykle se tak stane v sobotu. Vlajková loď od Samsungu tak určitě předstihne novinky Applu, ale představení proběhne o několik týdnů později než v případě staršího modelu Galaxy Note 7, který se nechvalně proslavil hořícími bateriemi.

Samsung Galaxy Note 7

Rozměry153,5 × 73,9 × 7,9 mm, 169 g
DisplejSuper AMOLED, 5,7" (2 560 × 1 440 px)
Fotoaparát12 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 30 FPS
ProcesorSamsung Exynos 8 Octa 8890, 4×2,3 GHz + 4×1,6 GHz
PaměťRAM: 4 GB, úložiště: 64 GB, microSD
Akumulátor3 500 mAh, doba nabíjení: 1:41 hodin

Co zatím o špičkovém modelu od Samsungu prosáklo? 6,3 palce velký „Infinity“ displej půjde ovládat pomocí vylepšeného S Penu. Šťávu bude obrazovce a procesoru Snapdragon 835, případně Exynos 8895 na vybraných trzích, dodávat baterie o kapacitě 3 700 mAh. Zadní kamera bude dle očekávání duální, ale nepotvrdily se spekulace o čtečce otisků prstů integrované přímo pod úrovní displeje – namísto toho bude opět sídlit na zádech. Oproti Galaxy S8+, který mu bude velikostně blízko, ovšem v lépe dosažitelné centrální pozici. Nutno nicméně podotknout, že zatím nejde o oficiální informace.

Zdroj: gsmarena.com, venturebeat.com, phandroid.com, news.samsung.com, m.weibo.cn, theinvestor.co, engadget.com, twitter.com

Diskuze ke článku
Juzzy
S čtečkou otisků na zádech si ten mobil můžou strčit někam společně i s tím bezva poměrem stran displeje který ořezává videa který jsou 16:9 to už fakt ne. Navíc zdá se že si s tou čtečkou jistý nejste ale na mabilmanii si jistý jsou tak že budu zastávat názor ze S8 se promítne i tady včetně čtečky bohužel. Pokud konkurence předvede něco s velkým displejem a čtečkou ve předu tak přejdu jinam můj Note 3 už stárne.
Absolut NoFak
Výbuch bude v pět.
Pepe
Vystačím si s levnějšími telefony, co nabízí zajímavý poměr cena versus výkon pro normální lidi.
tmaska
Jeste je moznost pockat ( za nedlouho ) na note 7 fe . Jestli bude note 8 mi nesedici :) koupim tu jedinou moznou variantu rady note.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze